Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak, futópályán szoktatok lányokkal ismerkedni párkeresési célból?
Figyelt kérdés
Odamentek olyanhoz, aki bejön, aki szimpatikus?2017. szept. 10. 21:11
2/11 anonim válasza:
Én a futópályán általában csak futni szoktam, vagyok ennyire elvetemült..
3/11 anonim válasza:
be van dugva az összesnek a füle.
4/11 A kérdező kommentje:
Bővítem az infókat. Odamentek-e olyanhoz, akin látszik, hogy figyelget, meg olykor rád mosolyog.
2017. szept. 11. 07:03
5/11 anonim válasza:
Ird le hol futsz, hogy nézel ki , mosolyogj és én odamegyek.😍😂
6/11 anonim válasza:
Rögtön párkeresési célból mert lopva vizslat meg vigyorog rám mint egy elmebeteg? :D
Ha egy értelmes mondattal nem tud megtalálni nem biztos még ha be is jön amúgy.
Ahogy a nők szokták volt mondani ez egy futópálya nem társkereső bammeg!
Na jó,ha bejövős lehet meginvitálom igyunk meg egy frissítőt.
7/11 A kérdező kommentje:
Az ilyen paksinak semmi nem jó, mint az utolsónak.
2017. szept. 14. 16:56
8/11 anonim válasza:
pedig az igazán jó csajok tényleg ilyenek.
kb szabályuk van arra,hogy csak itt meg itt hajlandóak beszélgetni,ismerkedni.
utcán sétálva,buszmegállóban,vásárlás közben,edzés közben mindenki hagyja őket békén és mindent megtesznek,hogy ezt ki is mutassák.
9/11 anonim válasza:
Mi ez az új dogma hogy csak társkeresőn lehet ismerkedni? Azelőtt hogyhogy nem haltak ki az emberek???
10/11 A kérdező kommentje:
3# amúgy ha mosolyogva elindulsz valaki felé, ránézve, biztosra veszem hogy kiveszi.
2017. szept. 14. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!