Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kor után kezd csökkenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kor után kezd csökkenni egy nő értéke a párkeresési piacon?

Figyelt kérdés
25 év? 30? Esetleg később?
2016. jan. 24. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Úgy 30 felett.

Tudom leszavaznak majd meg minden de akkor is így van....

Ha mondjuk 30 évesen nem néz ki csak 25 nek akkor van esélye, de ha kiderül h 30 annál kevesebb.

Egy faszi ha jól tartja magát, 35 évesen is lehet 23-25 éves barátnője, akit elvesz meg akitől gyereke lesz.

A nők nagyobb része viszont 30 felett már csak idősebb és idősebb pasikkal jön össze.

2016. jan. 24. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:

30 felett, főleg ha van gyerek is.

ezt a társkeresőkön vettem észre, hogy a 30+ nők elég "kétségbeesetten" próbálnak párt találni, kisebb nagyobb sikerrel.

2016. jan. 24. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
16%

Sajnos 30 felett kb. annyi kritériumuk van, hogy legyél szebb az ördögnél, meg hogy állj vele szóba, esetleg álljon a farkad még... Énvelem nagyon akarnak kavarni a +30as csajok, mindig elhiszem hogy miattam... Aztán rájövök hogy más is lehetnék, mindenbe belemennek. Főleg, ha a nő nem is igazán szép, és le is van csúszva.

Pujával együtt meg mint a pióca.

2016. jan. 24. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
30 felett nem egyszerűen csökken, hanem konkrétan megszűnik az értéke.
2016. jan. 24. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Egyesek nagyon leírják a 30 fölötti nőket, és részben érthető is, mert van, aki tényleg "leamortizálódik", vagy hirtelen elkezd kétségbe esni, hogy kifut az időből, és foggal-körömmel kapaszkodik egy bármilyen kapcsolatba. De azért nem minden nő ilyen, van nő, aki ebben az életszakaszban éri el a legjobb formáját, kivirul, élvezettel él, már nem egy kis fruska, de még nem kezd öregedni, és vannak, akik ezt értékelik.

Illetve amit még megfigyeltem, hogy vannak fiatal, 20-as éveik legelején járó srácok, akik kimondottan a 30-40-es korosztályt keresik. Nálam is bepróbálkoztak, meg egy 40-es barátnőm is mesélte, csak mi pont nem vagyunk erre vevők.

2016. jan. 24. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

#5 nem kell személyes sérelemnek venni a kommenteket, szerintem mindenki tapasztalatból beszél, én legalábbis 29 éves létemre azt tapasztaltam, hogy 30 felett a egyre kevesebb sikerrel járnak a nők párkeresés szempontjából.

és igen, lejjebb kell adniuk az igényeikből ha valamit el szeretnének érni.

az hogy nem minden nő ilyen természetes, de nagy általánosságban az én részemről az a tapasztalat amit leírtam.

az pedig hogy egy 20 fiú éves egy 40 éves nőre vágyik, mint szexuálisan mint párkapcsolati szempontból, nem normális.

főleg ha a nő még bele is meg egy ilyen kapcsolatba.

2016. jan. 24. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:
# 6 Időpont ma 17:08 - Fuss neki még egyszer annak a hozzászólásnak... :-)
2016. jan. 24. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Gyurcsány szerint mikor "öregecsekdő" feleségek lesznek :(
2016. jan. 24. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Áruld már el, hol írtam én személyes sérelmet? Én tudok szöveget értelmezni, de az én írásomban nem volt ilyen felhang.
2016. jan. 24. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
A partalalas egyik alaptörvénye, minél jobban ragorcsolsz, hogy találj valakit annál kevésbbé fogsz. Ezert van, hogy a harmincas nőknek nehezebb, mert mar nagyon akarnak. De szerintem a határ onnantól kezd ketyegni, mikor munkába kezdenek, mert kevesebbet szocializalodnak, nincsenek körülvéve rengeteg potenciális lehetőséggel mint egy suliban. De a szep nők harminc felett ha nem sárkányok találni fognak part, legalább is en ezt látom, tapasztalom.
2016. jan. 25. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!