Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kor után kezd csökkenni egy nő értéke a párkeresési piacon?
Úgy 30 felett.
Tudom leszavaznak majd meg minden de akkor is így van....
Ha mondjuk 30 évesen nem néz ki csak 25 nek akkor van esélye, de ha kiderül h 30 annál kevesebb.
Egy faszi ha jól tartja magát, 35 évesen is lehet 23-25 éves barátnője, akit elvesz meg akitől gyereke lesz.
A nők nagyobb része viszont 30 felett már csak idősebb és idősebb pasikkal jön össze.
30 felett, főleg ha van gyerek is.
ezt a társkeresőkön vettem észre, hogy a 30+ nők elég "kétségbeesetten" próbálnak párt találni, kisebb nagyobb sikerrel.
Sajnos 30 felett kb. annyi kritériumuk van, hogy legyél szebb az ördögnél, meg hogy állj vele szóba, esetleg álljon a farkad még... Énvelem nagyon akarnak kavarni a +30as csajok, mindig elhiszem hogy miattam... Aztán rájövök hogy más is lehetnék, mindenbe belemennek. Főleg, ha a nő nem is igazán szép, és le is van csúszva.
Pujával együtt meg mint a pióca.
Egyesek nagyon leírják a 30 fölötti nőket, és részben érthető is, mert van, aki tényleg "leamortizálódik", vagy hirtelen elkezd kétségbe esni, hogy kifut az időből, és foggal-körömmel kapaszkodik egy bármilyen kapcsolatba. De azért nem minden nő ilyen, van nő, aki ebben az életszakaszban éri el a legjobb formáját, kivirul, élvezettel él, már nem egy kis fruska, de még nem kezd öregedni, és vannak, akik ezt értékelik.
Illetve amit még megfigyeltem, hogy vannak fiatal, 20-as éveik legelején járó srácok, akik kimondottan a 30-40-es korosztályt keresik. Nálam is bepróbálkoztak, meg egy 40-es barátnőm is mesélte, csak mi pont nem vagyunk erre vevők.
#5 nem kell személyes sérelemnek venni a kommenteket, szerintem mindenki tapasztalatból beszél, én legalábbis 29 éves létemre azt tapasztaltam, hogy 30 felett a egyre kevesebb sikerrel járnak a nők párkeresés szempontjából.
és igen, lejjebb kell adniuk az igényeikből ha valamit el szeretnének érni.
az hogy nem minden nő ilyen természetes, de nagy általánosságban az én részemről az a tapasztalat amit leírtam.
az pedig hogy egy 20 fiú éves egy 40 éves nőre vágyik, mint szexuálisan mint párkapcsolati szempontból, nem normális.
főleg ha a nő még bele is meg egy ilyen kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!