Miért érzem úgy, ahányszor csak meglátok egy fiatal férfit babakocsit tolni, hogy "Jézusom, mekkora egy balek! "?
Figyelt kérdés
Az ilyenről mindig azt gondolom, hogy "no, ezt is bekötötték a kocsi elé. Most már ő is más szekerét húzza, más életét éli, más életcélját valósítja meg, nem pedig a sajátját". És ezért sajnálni kezdem és megerősítem magamban, hogy ez velem nem fordulhat elő. Szerintetek normális, érthető dolog ez nálam, vagy már beteges?2017. szept. 12. 08:41
11/43 A kérdező kommentje:
Azért legyünk őszinték, nem kifejezettem fiatal férfiak célja a babakocsi taszigálás. Nők is folyton arról beszélnek, hogy a férfiaknak legyenek céljaik, kétlem egy hogy férfi így képzeli el az önmegvalósítást. Gyanítom hogy habár vannak férfiak akik szabad akaratukból vállalnak gyereket, a többség csak belesodródik, "baleset" történik, nem akar ellentmondani újdonsült feleségének, fél hogy elveszíti az egyetlen nőt aki szóba állt vele (kinek melyik variáció tetszik) stb. stb.
2017. szept. 12. 09:28
12/43 anonim válasza:
Igen, ti fèrfiak, mind egy ördögi terv rèszesei vagytok!
Mi nők csak azt lessük, mikor ver valamelyikőtök gyanútlanul teherbe, hogy aztán èlete vêgèig csak kín ès szenvedès legyen az èlete. Mi nők csak így tudunk magunknak pasit fogni!
Nah, de most komolyan?! Neked mièrt fáj ez?
Nem tudom, milyen lepukkant, ratyi helyen laksz, de a környèkünkön, csak kirittyentett anyukák-apukák tolják több százezres babakocsiban a szintèn nem a H&Mből öltöztetett gyerekeiket. Ès nem a tescoba mennek!
13/43 anonim válasza:
14/43 anonim válasza:
A többiek mindent elmondtak, de megsúgom, vannak nők is akik nem szeretnének gyereket, becsúszik és mégis úgy gondolják hogy ez volt életük legszebb balesete. A gondolkodásmód változik bocsi hogy tőlem kell megtudnod
15/43 A kérdező kommentje:
No de épp ez az, 14-es, a nőkbe ez a gyerek dolog be van kódolva, hiszen ez a nők életének egyetlen értelme, de ettől még ez nem férficél, szerintem.
2017. szept. 12. 09:55
16/43 anonim válasza:
Húha, anyád egyetlen cèlja is balul sikerült úgy látom!
17/43 anonim válasza:
Kedves Kerdezo szar gyerekkorod lehetett ha igy gondolkodsz valoszinu ezt láttad a szuleidtol... Igen akik csak igy tudnak gyereket nevelni mint pl a szuleid azoknak jobb lenne ha nem valalnanak gyereket mert ilyen negativ embert hoznak letre mint amilyen te is vagy
19/43 anonim válasza:
Kérdezd meg apádat, tolt- e valaha babakocsiban...
20/43 anonim válasza:
Ha nem szándékosan provokálad a népet extra megkeseredett fogyatékos kis köcsög vagy akinek gőze sincs az életről 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!