Miért érzem úgy, ahányszor csak meglátok egy fiatal férfit babakocsit tolni, hogy "Jézusom, mekkora egy balek! "?
Figyelt kérdés
Az ilyenről mindig azt gondolom, hogy "no, ezt is bekötötték a kocsi elé. Most már ő is más szekerét húzza, más életét éli, más életcélját valósítja meg, nem pedig a sajátját". És ezért sajnálni kezdem és megerősítem magamban, hogy ez velem nem fordulhat elő. Szerintetek normális, érthető dolog ez nálam, vagy már beteges?2017. szept. 12. 08:41
31/43 anonim 

válasza:

31# S miből gondolod, hogy ő szarul érzi magát ebben a(málhás szamár)szerepben? Majd ha lesz gyereked és olyan fontos lesz számodra mint mondjuk nekem ,akkor majd rájössz , hogy sokszor elég rájuk nézni és minden gond leküzdhetővé válik.
32/43 anonim 

válasza:

32, kit érdekel? :D Senki nem kérdezett
ÉN a válaszra válaszoltam.
Ez a személyes véleményem, de mindenki úgy éli a világát, ahogy akarja, és mindenki úgy vélekedik mindenről, ahogy akar. :D
33/43 anonim 

válasza:

31-es személyében megjött a következő provokátor. 😊
Gyerek esetén nem csak szerencsétlen szarevők leszünk, hanem még nyúzott nyomorultak is. 😅😂
34/43 anonim 

válasza:

Az elég érdekes, hogy senkit nem provokáltam, csak leírtam a SAJÁT véleményem. És érdekes, hogy rákaptok............:D
35/43 anonim válasza:
Azért gondolkodsz így, mert te nem akarsz gyereket. Szerintem soha nem is fogsz, de nem baj. Nem kell mindenkinek gyerek.
Ugyanakkor azokat sem kellene lenézni, akik családra vágynak és akár már fiatalon (25 évesen mondjuk) szülőkké válnak. Az ő életük, ha nem tetszik nekik, majd változtatnak rajta.
36/43 A kérdező kommentje:
35-ös, de pont ez a lényeg, hogy jó esély van arra, hogy férfi létükre egy részük nem erre vágyott, csak megtörtént velük a dolog, mert mondjuk felelőtlenek voltak, nem gondolkodtak előre, meg lettek zsarolva stb...
2017. szept. 12. 11:09
37/43 anonim 

válasza:

Miért, min röhögjek #34?! 😊 Most épp ráérek a nagy nyúzottságomban. 😎
38/43 anonim 

válasza:

Kedves 32# Szerintem a " málhás szamárnál ) sokkal szánalmasabb , amikor valaki 40 évesen két centi mázzal a fején ,húsz évesnek akkar látszani.
39/43 anonim válasza:
Nyilvan van aki nem vagyott gyerekre, de ok altalaban lelepnek, vagy legalabbis semmikepp nem tologatjak a gyereket az utcan. Nalunk van egy fiatal apuka akit mindig latok a kornyeken babakocsit tologatni, megjegyzem egy jokepu, jol oltozott, stilusos ferfirol van szo, nem olcso babakocsival, valahogy a szenvedest se szoktam latni az arcan :D Ezen kivul ismerosi korben egy parnal sikerult veletlenul a gyerek, de egyontetuen meg akartak tartani es a srac imadja a kolyket. Ok se tipikus csoro par mellesleg, bar mi sem a nyomortelepen elunk es az ismeroseink sem, nem tudom, te merre, ha nagyreszt csoro Tescos gagyi embereket latsz XD Meg mondjuk nem igazan tudom, hogy a napi fel ora babakocsitologatas miben akadalyoz barmit a celjai megvalositasaban :DD Anyam anno ket kisgyereket nevelt egyedul es KOZBEN kiepitett maganak egy sikeres karriert, mara az egyik legjobb a szakmajaban. Bocs, de a kolyok nem lehet kifogas a celok ellen.
40/43 anonim válasza:
És milyen igazad van! Akinek gyereke lett annak onnantól vége. És ha válás lehet GTFO a híd alá, mert a bíróság mindent elvesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!