Hogy tudnám leküzdeni a paranoiám/félelmem?
Figyelt kérdés
Az egész ott kezdődött,hogy az internetet böngésztem.Le akartam tölteni egy filmet,de egy teljesen más oldalt hozott be.Valami sikító anne.jpg oldalt,ami marha hangos és ijesztő volt.Azóta parázok esténként,fura alakokat látok és nehezen alszom el.A szüleimnek meséltem erről,de csak azt mondják beképzelem.Ezen kívül nehezen kapok levegőt,esténként sőt,még nappal is.Kezdek beleőrülni!Kérlek mielőtt válaszoljatok!2017. jún. 28. 16:16
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt régen ilyen :D amikor kisebb voltam,és furcsa,vagy ilyesztő videókat néztem. Meg emlkékszem hogy volt egyszer egy történet,ami arról szólt,hogy egy csapat elment túrázni (valamilyen régi történet volt) és relytélyes módon eltűntek,volt aki megégett,volt aki meg belső sérülést szerzett,és esténként én is féltem hogy velem is történik valami :D
De aztán ahogy idősebb lettem nekem ezek elmúltak. Hány éves vagy?
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt a történetet és is ismerem(Sajnos.)
2017. júl. 20. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!