Hogy tudnám ezt leküzdeni vagy kinoni ebből?
Figyelt kérdés
Erős szeretethiannyal kuzdok.Talán a nem a legjobb szülői támogatásnak köszönhető. Nagyon könynyen szeretek meg embereket, nehezen tudom őket elengedni is sajnos :( Nagyon nehezen teremtek emberi kapcsolatokat is, nagyon kevés egy két embert tudok sajnos csak barátnak mondani. Nem is nagyon keresik a tarsasagom. Kicsit azt kezdem érezni hogy felek mindentől és mindenkitől.. megijedek minden egyes kimondott szavamtol, mondatomtol. Hogy ez most tényleg jó volt amit mondtam tényleg értelmes volt, nem volt hülyeség?!
Nem merek már beszélni se beszélgetést kezdeményezni, mert az emberi reakciokbol látom hogy úgyse érdekel senkit.
Érzem hogy hatalmas baj van, de nem tud on hogyan tudok magamon segíteni :'(
2016. aug. 17. 23:01
2/2 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Szerintem fordulj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!