Nagymamám 2009-ben halt meg, hogyan tudnám valamelyest leküzdeni a hiányát?
Kérném hogy csak értelmes válaszok érkezenek!
Nagyon szerettem őt,szinte mindennap eszembe jut,olykor azt érzem hogy mennyi időnk lett még volna,úgy érzem hogy ő volt a földön a legjobb nagymama,és nagyon bánt,sőt lelkiismeret furdalásom van amiért az utolsó éveiben mondhatni elhanyagoltam.Iszonyatos fájdalmat érzek,hogyan lehetnék ezen tul?
Milyen furcsa.. Az én mamám is 2009-ben halt meg. Nekem is iszonyatosan hiányzik, a legjobb mama volt a földön.
Még mindig könnybe lában a szemem, mikor eszembe jutnak a régi szép emlékek. Sajnos nem tudok sokat javasolni. Én azt szoktam tenni, hogy mikor egyedül vagyok, elképzelem magam elé, és elmondom neki, hogy hiányzik és szeretem, sokszor még nosztalgiázok is, és olyankor olyan érzésem van, mintha tényleg hallaná, és ez megnyugvással tölt el.
Én sem töltöttem sok időt vele az utolsó éveiben. A halála előtti egy évben talán ha 2x beszélhettünk, szóval teljesen átérzem, amit te.
Részvétem!
Köszönöm szépen :(
csak most felnőttként értem meg hogy ő mennyi mindent megtett értem,amikor nekem is három kislányom van,de anyámat talán nem is érdeklik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!