Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút? 2009 - ben váltam el, de azóta sem tudtunk külön költözni, mivel a házat nem tudtuk eladni, és az otp részleteket fizetni kell.
Mondjuk el kéne végre indítani egy vagyonmegosztást. Ha nem tud kifizetni, akkor lakáshasználati díjra kötelezhető.
Gyerektartásra is kötelezhető, az állam megelőlegez 6 hónapot.
A törlesztőrészletek felét is fizetnie kellene.
Amúgy meg mi a bánatért nem teszed ki egy vagyonmegosztás után? Amíg ilyen kényelmes neki, hülye lenne munkát keresni, ha van egy barom aki eltartja és ki is szolgálja.
Ja, létezik bírósági úton kényszerértékesítés, árverezés. Ott biztosan eladják.
A banktól pedig lehet kérni fizetési ütemezést, vagy legalább azt, hogy hiteleket vizsgálják felül és ajánljanak valamilyen kedvező megoldást. Ha bedőltök, akkor végrehajtó viszi a házat és máris ketten lesztek hajléktalanok.
Csak azt tudom mondani, hogy kitartás és vizsgáljátok felül az ingatlan árát. Azért nem szokott egy-egy ingatlan elmenni, mert relatíve(!) túl van árazva. Ami nem azt jelenti, hogy per/pill ennyiből egyáltalán ki lehetne hozni egy hasonlót, hanem azt, hogy ennyiért vannak, akik még értékesebb házat is adnának vagy hasonlókért kevesebbet kérnek. Faramuci ma az ingatlanpiac. Én is árulok egy pont a tiedre emlékeztető helyzetű család házát, szinte szószerint ugyanez van velük, csak ott a hölgy kicsivel idősebb, de még a gyerekek kora és száma is ugyanez.
üdv egy ingatlanos
Ekkora balekról, mint te, még soha nem hallottam. Ez már kész kabaré! :D
Soha nem lesz vége, még 20 év múlva is együtt laktok majd, te meg tartod őt.
kedves utolsó válaszoló ( aki baleknak nevezett)
Sajnos egyetértek, és pont ez a gond, hogy úgy érzem, hogy nálam nagyobb balek nincs a földön, mégsem tudom megoldani ezt a helyzetet.
Döntened kell: érzéseidre hallgatsz vagy az anyagi biztonságodat/családod anyagi biztonságát mérlegeled?!
Ha elköltözik: 1. biztosan könnyebb lesz Neked is
2. keresni fog munkát, muszáj lesz neki - és fizetni fog a kiadásokba ami a házatokat illeti
3. legalább megtanul főzni, vagy összeszed még egy "balekot" és nyalja a seggét
Egyébként engem nagyon érdekelne: Te mindent elmondasz neki, ami zavar? hogyha kőkeményen és mindenféle érzelgősség nélkül elmondanád, mi a helyzet, szerintem nem sokáig várná el hogy mindent a segge alá tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!