Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút? 2009 - ben váltam el, de azóta sem tudtunk külön költözni, mivel a házat nem tudtuk eladni, és az otp részleteket fizetni kell.
Hiteles házat szerintem elég nehéz eladni, én sem vennék ilyent.
Inkább valahogy az ex férjedet kéne kiköltöztetned még ha érzelmileg nehezedre is esik, van két felnőtt gyerek legalább közülük az egyik segíthetne anyagilag, sőt a 16 évest is el lehet már küldeni diákmunkára.
Én 3 hónapig tartottam el a férjemet, aztán meguntam, kitenni nem tudtam, hát én költöztem el...
Ott is közös néven volt a lakás, de mivel én költöztem el, ő maradt a haszonélvező, így vastagon lesz*rtam a behajtókat meg a bankokat, meg a miegyebet.
Gyerektartást azóta se láttam egy forintot sem, de tudod mit? Nem is érdekel, most nyugodt, békés életünk van, és ez minden pénzt megér. Te most akkor mire is vársz, tapsra?
Akkor hagyd a fenébe a házat. Nem ér annyit az egész.
Vagy élsz tovább így, és eltartod a volt férjedet, de akkor az életed semmit nem változik, minden marad a régiben. Igaz lesz egy fél házad)
Vagy hagyod a házat, vigye a bank, és te új életet kezdesz.
A választás a tied.
Ha sajnálod a házat, és nem akarod elveszíteni, mondván hogy X éved benne van már annyit dolgoztál érte, akkor nincs miért panaszkodni. Akkor a kérdést is felesleges feltenned.
Én sem értem a kérdést...neked nem lenne szived kirakni, mert ki tudja milyen albérletben tengődne, de nem fizet...ami zavar, ennek ellenére elé teszed a meleg ételt minden nap...
no komment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!