Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van- e kiút a lehetetlenből? 9 éve vagyok férjnél van egy 5 éves kislányunk. Sajnos sok alkalommal a vitáink pofonnal zárultak amit mára meguntam és lépni szeretnék. Anyaotthonon kívül nincs hova menjünk. Merjek lépni?
Most hol epitkeztek? Kulfoldon?
Mert ha igen, akkor kulfoldon jarjal utana, hogy mi illet meg teged.
Magyarorszagon nagyon dragasag van! Nem is biztos hogy lenne munkahelyed ha hazamennel.
Miota eltek kulfoldon, es dolgozol-e?
En a helyedben mindenkepp kint maradnek, es utanajarnek, hogy hogyan lehet megelni egyeduallokent.
Milyen tamogatasok vannak kint? Ennek jarjal utana. Kapsz csaladi potlekot, gyerektartast, lakbertamogatast...stb. es meg?
Szeptemberig gyujtsel meg penzt ami az alberletre eleg lesz.
Felejtsd el a szuleidet, nem tudom mit vetettel ellenuk, hogy igy allnak hozzad, eleg erthetetlen a viselkedesuk, es szegyeljek magukat ezt uzenem nekik igy ismeretlenul is.
Csak magadra szamithatsz akkor te is, legyel eros es ne hagyd magadat!
Szeptemberig gyujtsel penzt. Aztan pedig szerintem meg kint kellene a gyerektartast elintezned. Kint valoszinu egyszerubb lenne elitezni, mint amikor mar hazamesz Magyarorszagra! Ha Magyarorszagon mesz a birosagra, akkor az idobe fog telleni amig gyerektartast utalnak Nemetorszagbol a szamladra.
Amig kint vagy intezd el!
Arra ne adjal amit a ferjed iger neked!
Nehogy neked kelljen havonta telefonalgatod, es konyorogni neki, hogy utalja a gyerektartast.
Akkor is kaphatsz gyerektartast ha meg nem vagytok elvallva. Sok par el kulon, de megis papiron meg hazasok.
Ha nem vagytok Német állampolgárok,akkor nem hiszem ,hogy az ottani "segélyek" téged megilletnek.Viszont ha hazamész,otthon kérheted a rendkívüli családi pótlékot,gyerektartást.
Az ingó vagyon az felesbe megy...Az ingatlan vagyon az egy kicsit vitás lesz,mert írtad,hogy nincs a neveteken.Nem írtad ki nevén van az ingatlan,de gondolom papíron is rögzítve van,hogy kié...Van egy mondás:A szó elszáll az írás megmarad!Szerintem nagy a valószínűsége,hogy az írott adatok alapján dől el,hogy kié a lakás...
A szüleid,hogy nem segítenek sajnos nem tudsz mit tenni.Nem lehet őket kötelezni arra,hogy támogassanak..Ez neked lehet nagyon fájó mert nem érted,hogy a testvérednek segítenek neked miért nem,főleg,hogy most jól jönne a támogatásuk...Lehet,hogy valamiért haragszanak rád,vagy úgy gondolják,hogy meg tudod oldani egyedül is...Csak te tudhatod,hogy mi az oka..Próbálj meg velük újra beszélni hátha meglágyul a szívük az unoka iránt....Ha így sem segítenek,akkor tudomásul kell venned,hogy nem számíthatsz rájuk.Írtad,hogy albérletbe mennél...Ez a te döntésed,és nem köteles a férjed az albérletedet fizetni...Lehet,hogy jobban jársz ha ott kint próbálsz meg dolgozni,és valami olcsó albérletet találni...Azért nem árt az apukával is beszélni,hogy nézze a gyermeketek jövőjét,és ha megteheti támogasson titeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!