Nagymamám 2012-ben halt meg, hogyan tudnám valamelyest leküzdeni a hiányát?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 21:09
1/6 szántóvető válasza:
sehogy.idővel majd beletörődsz de ahhoz akár több évnek is el kell telnie.
2/6 anonim válasza:
Úgy, hogy meggyászolod. Utána könnyebb lesz minden.
3/6 anonim válasza:
Nekem 1995-ben halt meg, azóta sem tudtam magamat túltenni rajta.Szinte minden éjjel vele álmodom, nagyon-nagyon szerettem, Ő nevelt fel.
Már arra gondoltam orvosi segítséget kell kérnem, mert 8 év után sem enyhül a fájdalmam.
4/6 anonim válasza:
Ha szerettétek egymást, akkor nem kell semmit tenned. Az idők folyamán csak a szép dolgokra emlékezel. A problémásabb dolgok is megszépülnek, és szívesen anekdotázol róla a hallgatóságodnak. Ha viszont gonosz boszorkány volt, akkor mindig kerülöd, hogy szóba kerüljön.....
5/6 anonim válasza:
Amikor valakinek az elvesztése miatt érzett fájdalom egy év eltelte után is erőteljes, az valóban segítséget kíván. Ebben az esetben elhúzódó gyászról beszélhetünk. Pszichológus, pszichoterapeuta tud segíteni. Nem szégyen segítséget kérni és elfogadni, hanem nagyon is érett hozzáállás.
6/6 anonim válasza:
anyám 9 éve halt meg.lehet hogy most lehurrogtok és elmebetegnek meg egyébnek fogtok tartani de ha nem gondoltok rá könnyebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!