Mennyire gyakori név 2012-ben a Dániel?
Figyelt kérdés
Nem találtam sehol cikket arról hogy 2012-ben melyek a leggyakoribb kisfiú nevek.2012. szept. 7. 13:49
1/7 anonim válasza:
Általában nem igen változik 1 év alatt a népszerűség, a 2011-esből kiindulva 13. helyen áll. Elég gyakori.
2/7 anonim válasza:
Szerintem év közben nem csinálnak statisztikát. Nem is az egész évre vonatkozna.
Amúgy az én fiam is Dani és idén született.:)
3/7 anonim válasza:
Szerintem gyakori, nem néztem utána meg semmi, a válaszom teljesen csak a véleményem, de a Dániel egy nagyon jó név, férfias, a Dani meg aranyos, nem hiszem hogy kimegy a divatból.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi. pont ezt szeretném elkerülni, hogy a suliban minden 3. srác Dani legyen. Valószínű keresünk mást akkor.
2012. szept. 7. 14:27
5/7 anonim válasza:
Körülöttem rengeteg Dani van...nagyon felkapott. Még jó, hogy nekünk nem tetszett anno.
6/7 anonim válasza:
Csak jövőre lesz statisztika az idei nevekről, de ha megnézed az elmúlt három év statisztikáit abból látható a gyakoriság. 10 éve a Dániel az első 3-ban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!