Mennyire gyakori, hogy egy pár, akik össze vannak költözve külön hálószobában alszanak? Itt az oldalon esetleg vannak ilyen párok?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert rám mindig mindenki furán néz, mikor megmondom, hogy ha majd összeköltözöm a barátommal, biztosan külön fogunk aludni. Tehát gondolom, ez valami nem megszokott dolog.2012. ápr. 9. 08:30
1/12 anonim válasza:
Több ilyen kérdés volt és több válasz érkezett akik külön alszanak.
Nekünk is 2 hálónk van, nem mindíg alszunk külön, de ha valaki úgy érzi, hogy most tényleg csak aludni akar, akkor odamegy ez kb heti 1-2 éjszaka
2/12 anonim válasza:
Én szívesen aludnék külön hálószobában,mert nagyon zavar,hogy állandóan megy a tévé:)
Már próbáltam erről beszélni a férjemmel,de minden maradt a régiben:(-egyébként 18 éve vagyunk együtt.
3/12 anonim válasza:
Nem megszokott igen, és a sok buta ember ezért le is nézi a másikat. (látszik a pontozásokon)
Mi együtt alszunk, de megértem, ha valakinek nem megy...
4/12 anonim válasza:
Szia,mi külön alszunk,ez nem jelenti azt,hogy nem szeretjük egymást,ill.hogy sosem alszunk együtt,egy jó összebújás után simán elalszunk egymás karjában.Azonban legalább ennyiszer külön is alszunk,mert engem zavar a tv,a párom arra alszik el és sajnos horkol is,nagyon rossz alvó vagyok és én is zavarnám őt az állandó rázogatással,hogy ne horkoljon.Egyáltalán nem tartom ezt szörnyűnek,így tudom kipihenni magamat,akinek nem tetszik azt gondol,amit akar.
5/12 anonim válasza:
Én nem tudnék páromtól külön aludni, DE ha nagyon durván horkolni kezdene, akkor kénytelen lennék elgondolkodni a dolgon, mert ezt az egyet nem tudom elviselni.
6/12 anonim válasza:
Én akkor tudok a legjobban pihenni, ha a párom mellett alszom el és összebújunk. Bele is halnék, ha nem így lenne. De akinek nem megy, hát nem megy...
7/12 anonim válasza:
A környezetemben elítélnek ezért a felfogásért, de én is ezt vallom, hogy nem kell minden éjszakát együtt tölteni. Bár nem élek együtt a párommal, de már megbeszéltük,ha erre adjuk a fejünket, akkor néha külön alszunk. Ez nekünk fontos, mindkettőnk imád egyedül lenni, ennek ellenére egymást is imádjuk. Ha pedig gyerek lenne, pár éjszakára hagynám egyedül aludni, mert olyan fontos beosztásban van, hogy meghoznám ezt az áldozatot mosolyogva.
8/12 A kérdező kommentje:
Persze, szoktunk mi is együtt aludni, ha átmegyünk egymáshoz, de ő nagyon rugdos álmában :D Ami amúgy vicces meg aranyos, csak ha minden éjjel rugdosna, akkor nem tudnám magam kipihenni. Ezért megbeszéltük, hogy ha összekölzötünk, majd olyan házban fogunk lakni, ahol lehet külön szobánk.
2012. ápr. 9. 11:11
9/12 anonim válasza:
Nekem ez elképzelhetetlen, úgy 60 éves koromig, de akinek így oké, hajrá:)
10/12 anonim válasza:
Legjobb barátnőm anyukájáék pl., és semmi baj nincs a kapcsolatukkal. Csak éppen apukája horkol és késő estig nézi a tévét, ettől meg anyukája nem tudna aludi rendesen, és nagyon korán kell kelnie a munkájához. Meg van, akinek az alvás nagyon személyes dolog, úgy kényelmes, ha egyedül alszik. Nem kell spekulálni, hogy akkor nem is szeretik egymást eléggé, csak a felek személyiségétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!