Gáz, hogy nem engedem meg a vendégeknek, hogy a hálószobában, a franciaágyunkban aludjanak?
...hanem helyette a nappaliban a kanapén és egy kempingágyon ágyazok nekik? Nekem elképzelhetetlen, hogy valaki befeküdjön a hálószobámba, az ágyamba, kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel?
Egyrészt nem valami tiszta emberek, még ha rokonok is. De én egyébként is gusztustalannak tartom idegent az ágyamba fektetni.
Én beengedném, kivéve ha fennáll az,ami nálad, hogy nem tiszták.
Engem nem zavar, ha egy tiszta ember alszik az ágyamban.
Aludtál már szállodában? Ott is idegenek aludtak előtted benne.
amúgy én sem szívesen engedném át az ágyam
Gondolom húzol tiszta ágyneműt...
De egyébként ott ágyazol nekik, ahol jól esik.
Annyira nincs meleg, hogy odaizzadjon és nem gyerek, hogy nyálazzon.
Gyereknek én sem engedném meg, mert mi van belepisil vagy összenyálazza, de felnőttnek nagyon szívesen.
Hát ha nem használsz lepedőt, ágyneműt, ráadásul nem fürdik a vendég, akkor értem.
Nálam voltak egyszer a barátaim. Mindenkinek húztam tiszta ágyneműt, egyik az én ágyamban aludt, én meg a ház egy ramatyabb helyén addig. Aztán mikor elmentek, kimostam az ágyneműket. Ja és lefekvés előtt használhatták a fürdőszobát is. :-))
Mondjuk annak pl nem örültem volna, ha egy párocska fekszik az ágyamba és mindent összeken... De párocskák hiányában ez kizárt volt.
Testvérem, barátnőm nálam is aludhat az ágyban. Akit én magam is bármikor összepuszilgatnék, az forgolódhat az ágyamban, csak idegenebbek nem.
És a felnőtt is nyálazik, ha alszik. Izzadnak is sokan, ha meleg van, ha hideg. A vendégeim kifejezetten izzadósak, és az egyik gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!