Gáz, hogy nem engedem meg a vendégeknek, hogy a hálószobában, a franciaágyunkban aludjanak?
...hanem helyette a nappaliban a kanapén és egy kempingágyon ágyazok nekik? Nekem elképzelhetetlen, hogy valaki befeküdjön a hálószobámba, az ágyamba, kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel?
Egyrészt nem valami tiszta emberek, még ha rokonok is. De én egyébként is gusztustalannak tartom idegent az ágyamba fektetni.
Én sem engedem át az ágyam. Illetve, ez nem igaz, fogalmazok inkább úgy, hogy alapeseteben nem engedem át az ágyam. Nem az ágynemü miatt, hiszen vannak póttakrók, pótpárnák, és plédek, szóval nem az enyémben aludna, de az az én ágyam. De kivételek azért vannak. Mikor a 77 éves nagyim jött hozzánk, eszembe sem jutott, hogy a földre fektessem. Feküdtem én a földre, a saját ágynemümben, ő meg az ágyunkba a vendégágynemüben. Vagy a várandós húgom, mikor eljött hozzánk a fiam óvodai ballagására. Nem tudtam volna elnézni, hogy a földről tápászkodjon fel reggelente. Amúgy meg van egy jó vastag szivacsmatracunk, és arra ágyazok. Mikor a gyerekek kicsik voltak, azon játszottak, mikor a férjemnek fáj a háta, azon alszunk, szóval, nagyon kényelmes.
Egyedül a húgom engedi át az ágyát, és a hálószobáját a vendégeknek, de ágyneműt természetesen ő is másikat ad. Ő meg a férjével a nappaliban alszanak. Mikor először voltunk náluk, furcsállottam is a dolgot, de aztán rájöttem, hogy azért, mert nekünk igy jobb, mert leférünk a gyerkőcökkel. Ők alusznak az ágyban, mi meg a földön egy felfújható matracon.
Értem, szóval kényelmesebb lenne nekik.
Fizetővendégek lennének? Vagy egyáltalán milyen alapon szólnak bele, hogy melyik szobát/ágyat kapják? A ti kényelmetekkel miért nem foglalkoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!