Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak szerintetek?

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
24 éves srác, vagyok szüleim sajnos meghaltak egy 45nm panellakást örököltem, Egyedül élek, nincs barátnőm sem haverom a fizetésem amit keresek iylen betanitptt munka havi 160 körül van. De nem jó egyedül. Nincs senki akihez hozzá tudnék szolni, már 4 és fél éve, Nővérem már rég nem lakik itt, én látástól mikulásig dolgozom,. Már az öngyilkosságon gondolkozok.
2017. máj. 12. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnálom szüleidet, én 6 évesen vesztettem el anyumat. Örülj annak, amid van..Van stabil munkahelyed, lakásod. Ez nem mindenkinek adatik meg. Menj el néha sportolni (feszültségoldás), és néha-néha ismerkedj, akár neten keresztül :) Ne add fel, ez csak egy átmeneti helyzet. Fel a fejjel, én szurkolok! Az önygilkosságra meg ne is gondolj, értékes ember vagy.
2017. máj. 12. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Kiadhatod az egyik szobádat, akár pénzért, akár barátkozásért.

Örökbefogadhatsz egy kidobott állatot. Nem lennél egyedül.

Befogadhatsz egy hajléktalant, mint az a fiatal lány évvekkel ezelőtt.

Keresd meg, hogy hol-kinek van rád szüksége, ennyi az egész.

2017. máj. 13. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Jah, szobát kiadni még csak-csak van értelme, a többit nem javasolnám.

Járj el szabadidődben, ha van. Menj olyan sporttevékenységet végezni, ahol elkerülhetetlen, hogy társalogj.

Találj egy olyan hobbit, amit a lakáson kívül is tudsz végezni (lehet az is baj, hogy túl sok a 4 falból már).

Vagy gyere ide hozzám egy hétvégére, segíts bálázni, bálát hordani, elpakolni. Az állatok körül is mindig van tennivaló, egyedül néha unalmas, és csak pár kecske meg birka szokott hozzámmekeregni.

Vannak még ötleteim ám :P :D

2017. máj. 14. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!