Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mitől/kitől vagytok boldogok?

Ti mitől/kitől vagytok boldogok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
attól, ha az igényeim találkoznának végre a lehetőségeimmel.
2017. máj. 10. 14:13
 12/14 anonim válasza:
Nyugalom, motorozás, szex és a többi egy olyan nővel akivel megvan az összhang
2017. máj. 12. 11:53
 13/14 anonim válasza:
Figyelj magadra, hogy mit csinálsz szívesen. Találj egy hobbit. Nekem a síklóernyőzéssel lett teljes az életem, pedig mindenem megvolt. Fejlődj bármilyen irányba és keresd a kihívásokat.
2017. máj. 13. 07:11
 14/14 anonim válasza:

Már nem a külvilágból összeszedhető dolgoktól vagyok boldog. Valójában attól sosem voltam az. Mostanra megvannak az alapok: vannak szeretetteljes kapcsolataim, munkám, amit szeretek, fedél a fejem felett és nem éhezem. De ezektől önmagukban még nem lennék boldog.

A boldogság már régóta nem egy jövő-menő érzés a számomra, nem keverem össze az örömmel vagy az eufóriával. A boldogság számomra a figyelem és befogadás tudatállapota. Az az állapot, amikor érzékelem, hogy rendben vagyok, pont úgy, ahogy vagyok és a világ is teljesen rendben van, pont úgy ahogy van.

Boldogság, amikor tudatában vagyok annak, hogy együtt vagyok a világgal. A részem, és én a részese vagyok.

Boldogság, amikor megfeledkezem önmagamról és a csak a pillanat létezik: egy macska/kutya megsimogatása, egy virág illata, egy szép hangzás, egy finom íz a nyelvemen, a napfény érintése az arcomon.. Amikor az élményt érzékelem és nem magamat. Nekem ez a boldogság.

2017. máj. 13. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!