Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől érzitek úgy, hogy...

Mitől érzitek úgy, hogy boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
Szerelem, anyagiak, napsütés...stb
2013. febr. 27. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2013. febr. 27. 18:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva engem az apró örömök tesznek boldoggá. Pl:. jó időben kinn erőlétezek /télen kondi/ és mikor nyáron a legnagyobb melegben 7 km-et lefutottam akkor boldog voltam.

Ezt veheted úgy, hogy a mozgástól. Bármit csinálok /futok úszok stb/ boldoggá tesz.

Nekem nem kell az, hogy jövedelmem legyen ahhoz, hogy boldog legyek.

Legutóbb találkoztam egy barátomnmal. KInn volt 2,5 hónapot. 15 percig öleltem és kicsit megkönnyeztem örömömbe.

Szóval tényleg ilyen apróságok kellenek nekem.

18/l

2013. febr. 27. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Pénz, szeretet, egészség. Ennnnnnnyiiiii
2013. febr. 27. 18:54
 4/12 anonim válasza:

Erre probálok én is rájönni! De ugy érzem, hogy ha mosolygós emberek vesznek körül akkor sokkal jobb a kedvem, vagyis én is imádok nevetni, de egy viszontmosolynak nagyon örülök!

Néha 100%-ig boldognak érzem magam, de van hogy 100%-ig boldogtalannak! Ha jó a hangulat akkor imádom a munkámat!

Téged?

2013. febr. 27. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:

a legtöbb ember akkor érzi magát boldognak "ha egyenesben van", vagyis: van párja, jó kapcsolatban él vele, van munkahelyen, ahol nagyjából meg is fizetik, azt dolgozik amit szeret is, és megvalósíthatja legfőbb vágyait(venni ezt-azt, elutazni ide-oda stb..) :)

én legfőképp attól érzem boldognak magam, hogy ha vásárolhatok azt, amit akarok, alkothatok vmit, vagy ha néztem egy jó filmet v olvastam egy jó könyvet már attól is:)

2013. febr. 27. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Leginkább akkor vagyok boldog ha egyedül lehetek, vagy ha gitározok, vagy csak nyáron kint bámulom éjszaka a csillagokat.
2013. febr. 27. 19:01
 7/12 anonim ***** válasza:
csokika
2013. febr. 27. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Tegnap néztem egy filmet, és azt mondták benne, hogy lényegében van az embernek egy célja, és ahhoz akadályokon át kell küzdeni magad, hogy elérd, és ezek legyőzése, és mikor eléred a célt az tesz boldoggá. Volt még benne ezer fajta tényező, de szerintem ebben van a legnagyobb igazság. :)
2013. febr. 27. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Hogy egy könyvből idézzek!

"-És mit jelent az, hogy valaki boldog?

Mi van ha én boldogtalan akarok lenni?

-Akkor legyél boldogtalan, ha téged az tesz boldoggá!"

2013. febr. 27. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy tudom, nem éri meg idegeskedni, az csak tönkreteszi az életedet.
2013. febr. 27. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!