Mitől érzitek úgy, hogy boldogok vagytok?
Őszintén szólva engem az apró örömök tesznek boldoggá. Pl:. jó időben kinn erőlétezek /télen kondi/ és mikor nyáron a legnagyobb melegben 7 km-et lefutottam akkor boldog voltam.
Ezt veheted úgy, hogy a mozgástól. Bármit csinálok /futok úszok stb/ boldoggá tesz.
Nekem nem kell az, hogy jövedelmem legyen ahhoz, hogy boldog legyek.
Legutóbb találkoztam egy barátomnmal. KInn volt 2,5 hónapot. 15 percig öleltem és kicsit megkönnyeztem örömömbe.
Szóval tényleg ilyen apróságok kellenek nekem.
18/l
Erre probálok én is rájönni! De ugy érzem, hogy ha mosolygós emberek vesznek körül akkor sokkal jobb a kedvem, vagyis én is imádok nevetni, de egy viszontmosolynak nagyon örülök!
Néha 100%-ig boldognak érzem magam, de van hogy 100%-ig boldogtalannak! Ha jó a hangulat akkor imádom a munkámat!
Téged?
a legtöbb ember akkor érzi magát boldognak "ha egyenesben van", vagyis: van párja, jó kapcsolatban él vele, van munkahelyen, ahol nagyjából meg is fizetik, azt dolgozik amit szeret is, és megvalósíthatja legfőbb vágyait(venni ezt-azt, elutazni ide-oda stb..) :)
én legfőképp attól érzem boldognak magam, hogy ha vásárolhatok azt, amit akarok, alkothatok vmit, vagy ha néztem egy jó filmet v olvastam egy jó könyvet már attól is:)
Hogy egy könyvből idézzek!
"-És mit jelent az, hogy valaki boldog?
Mi van ha én boldogtalan akarok lenni?
-Akkor legyél boldogtalan, ha téged az tesz boldoggá!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!