Boldogok vagytok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 22:29
1/26 anonim válasza:
nem.vagyis igenis meg nem is.szeretem a pärom,vagy egy közös kis rosszcsont 2 éves kisfiunk,alapvetöen boldog vagyok..de mégis néha üresSéget érzek a pärkapcsolatpmat illetöen..éRdekes:(...
2/26 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló, épp én is ezt érzem, csak nekem egyéves a gyermekünk.De mintha a számból vetted volna ki a szót!
2009. jún. 1. 22:36
3/26 anonim válasza:
Nagyon! Van egy csodálatos férjem, családom, fedél a fejem felett!Ezek mind csodálatos dolgok. Ennél több mi hiányozhatna.
4/26 anonim válasza:
22:55-höz csatlakozom. Szóval én boldog vagyok.
6/26 anonim válasza:
Még nem avatták azzá, de ki tudja, mit hoz még a jövő...
Amúgy igen, bár nekem már kevés is elég a boldogsághoz, tehát ez nem feltételnül reprezentatív.
7/26 anonim válasza:
Én nem vagyok az. A szüleim semmiben sem támogatnak, nincsenek igazi barátaim. Ámor nyila sem talált még el.
Csupa jó kilátás a jövőre nézve...
10/26 anonim válasza:
En nagyon Boldog vagyok! :))
Nem vagyok nagy igenyu, de mindenem meg van amire vagytam.
Igaz meg szeretnenk egy csoppseget a nagy lanyom (12 eves) utan de az is meg lesz... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!