Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 22:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon boldog vagyok. Van egy imádnivaló férjem és egy tündéri kisfiam. Van hol laknom és több nem is kell. :-)
2009. jún. 2. 07:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon boldog vagyok. Tavaly februárban megtaláltam 39 évesen életem párját, novemberben összeházasodtunk, februárban megszületet szemünk fénye, Bianka. Van egy imádnivaló 18 éves "kisfiam" is!!!

Van hol laknunk, tudjuk fizetni (remélem sokáig) a számlákat. Párom imád bennünket, nagyfiammal remek a kapcsolata. Kell ennél több? Nekem nem! :)

2009. jún. 2. 07:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Boldog vagyok! Főleg most, hogy anyósomék elköltöztek :P Van egy fantasztikus párom, 4 tündéri kutyuskám akiket imádunk és nem sokára megérkezik a pici fiunk is akit még jobban fogunk imádni. :)
2009. jún. 2. 08:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően igen vannak persze hogy rosz és jobb napok. De mondhatom hogy igen nagyon nyáron esküvő, munka ,célk és a családom tesók jól vannak szeretjük egymást egyre jobb a kapcsoaltunk!
2009. jún. 2. 08:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Olyan munkám van, amit szeretnék, sikerült lelépnem onnan, amit nem tartottam hozzám illőnek. Csinálom a PhD-t, ami szintén régi nagy vágyam. Megszilárdultak az elveim, pontosan tudom, ki vagyok és mit akarok. Hatátorozott jellem lettem - jó lett volna korábban... Vannak barátaim - ha "későn" is, de lettek igaziak. Bulizok, és ha úgy akarom, kisebb utazás is belefér. Külsőmet illetően soha ilyen jól nem éreztem magam, mint az utóbbi 2 évben, 26 éves korom óta. És már nem savanyítja meg az egészet a sokszor lelombozó pasikeresés.

Igen, boldog vagyok.

2009. jún. 2. 08:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Boldog vagyok, mert egészséges vagyok, mert a gyerekeim is egészségesek, mert van munkám amit szeretek, mert van egy szép házam, mert hóvégén néha még pénzem is marad.

Boldogtalan vagyok, mert a férjem belekényszerít, hogy egyedül folytassam azt, amit igazán ketten terveztünk el, a közös életünkre.

2009. jún. 2. 09:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Elveszítettem a munkámat, a szüleim semmibe vesznek, és erőszakkal elszakítottak a páromtól, nélküle nem tudok boldog lenni.
2009. jún. 2. 09:55
 18/26 A kérdező kommentje:
Nekem igazából majdnem mindenem megvan, és mégsem vagyok boldog.Van hol laknom,igaz a férjem lakása, de mégis ad egy biztonságérzetet, hogy van otthonunk.Van egy gyönyörű gyermekem egyéves, az igazi nagy boldogságot ő hozta az életemben, de rájöttem, hogy magamnak szültem, mert férjem semmibe vesz engem és sokszor a gyermekünket is.Nem törődik sem a gyerek, sem az én lelkemmel.Egyszerűen éli a kis maga világát, és maximum a gyerekre fordít egy órácskát naponta, de úgy, hogy bemegy a gyerekszobába, és közben tv zik.Szóval figyel a ygerekre, de nem foglalkozik a lelkével.Néha megcsikizi, megkergeti, ennyi.Jó apa, én nem mondom hogy rossz apa lenne.Néha úgy érzem, hogy boldognak kellene lennem, mert minden adott, de mégsem vagyok boldog.Nem vagyok gazdag, mi is éphogy meg tudunk élni, de a gyereknek mindene megvan.Én mégis azt érzem, hogy a kapcsolatunk nem erős, és ha akadna egy harmadik,a férjem részéről, akkor simán elcsavarnák a fejét.Nekem most lenne egy lehetőségem lelépni ebből a kapcsolatból, de nem merek.Félek, hogy a két szék közé esek,egy gyerekkel.És a gyereket nem keverhetem bizonytalan anyagi helyzetbe.Férjemmel próbálok beszélni, de soha nem hallgat meg ő soha nem ér rá.A szex sem működik.Egy évben egyszer.Nem tudom mért, de talán a gyerek miatt nem merek lépni.szeretném helyrehozni a kapcsolatom, de a férjem menekül előlem!Egyszerűen nem tudom leültetni megbeszélni a dolgokat.Most volt a szülinapom, azt sem mondta le vagy xarva.:( Mindenki más, felköszöntött mégha sm sben is, csak ő nem.Mikor mondtam hogy szülinapom van, viccesen odavágta se puszi semmi, hogy boldog nőnapot.Hű nagyon vicces ember az én férjem.Szerintetek a sarkamra kellene állnom és el kellene hagynom?Mert most lenne egy férfi egy régi szerelem feltűnt, de nem merek lépni, féltem a gyereket.Főleg alelkét.lehet, hogy többéves huzavona lenne az egész, mert a gyerekről ő sem mondana le.Egy héten egyszer látni neki kevés lenne.Mit tegyek SEGÍTSETEK!
2009. jún. 2. 10:09
 19/26 A kérdező kommentje:
Annyiszor ülök a gép előtt, amikor a kicsim és a párom már alszik, és azt érzem, hogy egyedül vagyok.Házasságban élek, de mégis magányos vagyok.
2009. jún. 2. 10:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó a házasságotok, az a gyereken lecsapódik, úgyhogy LÉPJ, nem értem azokat, akik a gyerekre hivatkozva nem lépnek, én így nőttem fel, és nem vagyok boldog, mert a szüleim tőlem is irigyelték a boldogságot, ami nekik egymás mellett nem adatott meg. Ezt akarod a gyerekednek? Ha nem, akkor lépj, ha már semmivel nem tudod megoldani, mert nem elég, ha te akarod, a másik félnek is akarnia kéne.
2009. jún. 2. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!