Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 22:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem miért gondolják a férfiak ha egy nő gyereket szül nekik, akkor leis húzza a rolót egyúttal?!Szerintem először határozottan kezdjél elbeszélgetni vele(persze a picurt addig add oda a mamának)mond el hogy neked ez nem fog tovább működni stb.Ha érdekled még úgy mint nő,akkor észbe kap, ha nem az már a beszélgetésből is kifog derülni....(amúgy nincs senkije biztos?)ez nem rosszindulat csak kisértetiesen hasonlít egy ismerősöm történetére,ahol az apuka gyáva volt felvállalni az új kapcsolatát,de az asszonyka rájött..
2009. jún. 2. 11:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én sem vok valami happy.A családomról (szüleimről) inkább ne is beszéljünk,együtt lakok egy fickóval,aki mellett mindenem meg van de mégsem vagyok boldog vele!
2009. jún. 2. 13:19
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is boldognak éne lennem, de nem vagyok. Van egy 1 éves kisfiam ő a mindenem. Albérletbe lakunk a párom nem képes olyan munkahelyet keresni ahol nem 70 ft-t keres. Nem tudja eltartani a családját. Itton nem akar semmit csinálni csak pihenni. Ha mondom, hogy ez és ez a te feladatod, akkor huzogatja a száját, meg majd később. Most hazahozott mi betegséget, álandóan köhögött, mindig szolni kellett neki, hogy tegye a kezét a szája elé, még a gyereket is leköhögte, meg a szájába veszi a gyerek játékait. Aztán jól arcon tüsszentett. Két napig alig bírtam felkelni is olyan beteg lettem, ő meg fogja magát elutazik az ország másik felébe egy foci meccsre és le se szarja, hogy én milyen szarul vok, na most meg már szegény fiam is kicsit náthás. Alig bírom elviselni, de haza anyumékhoz megint nem lenne jó menni, mert apám meg piás kisség meg nagyothallo. Szóval marad a várakozás, aztán majd amikor a legkevésbé számít rá és lesz hova mennem megyek is, de a fiammal együtt ő meg láthatja kéthetente, mert ezt érdemli. Szóval ha neked van egy ilyen lehetőséged, hogy lépni tudsz, akkor azt mondom hajrá, én mennék a helyedben. Jobb lesz a babádnak is hidd el.
2009. jún. 2. 13:45
 24/26 anonim ***** válasza:
A kisebbik gyerekem hat hós, a nagyobb három lesz. Mindenünk megvan és én is azt érzem, hogy nem vagyok boldog, és egyre messzebb kerülünk egymástól. A férjem dolgozik, mellette a tanulás minden idejét lefoglalja. Rám sosem szán időt, én sosem kapcsolódok ki, a monoton mindennapok felőrölnek.
2009. jún. 2. 13:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Most NEM,álltalában pedig nem ijen búskomor figura vagyok.
2009. jún. 2. 15:52
 26/26 anonim válasza:

Hát én most nagyon nem...

Otthon a családban sincs semmi rendben, szakítottunk a pasimmal,és olyan dolgok jönnek sorba az életembe amikre nem is vágynék amikre vágynék azok persze nem jönnek..:(

2009. jún. 3. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!