Boldog a családi életetek? Boldogok vagytok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 19:06
3/15 anonim válasza:
dacára a jelenlegi nehézségeknek, igen, nagyon :)
4/15 anonim válasza:
Igen, nagyon :)
18 éves koromig maga volt a pokol, 21 éves koromig nem volt semmilyen családi életem (koleszban laktam), azóta viszont minden nagyon jó. A párommal és a családjával élek együtt, de ők már az én családom is.
24/N
8/15 anonim válasza:
Nincs családi életem, egyedül élek, nem vagyok boldog, de lehetne rosszabb is, így nem panaszkodom.
9/15 anonim válasza:
nem nem vagyok boldog. baj a aj hátán, mindig van valami, ami miatt az ideg összeroppanás közelébe járok.
10/15 anonim válasza:
nagyonis! a szüleim a világ legjobb szülei...a nagymamámat imádom, hugomat ugyancsak, a völegényemmel is minden a legnagyobb rendben...a tágabb rokonság is nagyon szerethető, tesom párja is jófej, őt is szeretem....:) uh nálam minden rendben! kivéve a párom szüleit, de rájuk meg tojok:) boldoggá tesz a családom!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!