Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog a családi életetek?...

Boldog a családi életetek? Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
NEM:(
2012. dec. 3. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. dec. 3. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Neeeem!:)
2012. dec. 3. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:

édesanyámat nagyon szeretem, jól kijövünk. a párommal imádjuk egymást. nekem ők a családom. na meg a fogadott öcsém. egyedül azt bánom, h nem a vérszerinti tesóm, de úgy viselkedünk egymással, mintha azok lennénk :)

szóval nem nagy a család, de legalább kitartunk egymás mellett, és számíthatunk a másikra mindenben.

ha elkeseredek valami miatt, akkor mindig számba veszem, h tulképp milyen jó dolgom is van, és máris jobban érzem magam. :)

2012. dec. 3. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondogatom magamnak, hogy lehetne rosszabb is!Ezt próbálom észben tartani,hisz jó dolgom van!

Amiért igazából nem vagyok boldog az az, hogy nincsen jó családi viszony.A szüleimmel egyszerűen nincs meg a kötelék és nincs párom sem. Valahogy a szerelem most nagyon hiányzik.Egy férfi kellene a boldogságomhoz úgy érzem!

2012. dec. 4. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!