Boldogok vagytok?
Figyelt kérdés
Ha igen miért
ha nem, miért
2012. jún. 21. 19:24
2/21 anonim válasza:
Igen, nagyon. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Társ,egészség, tervek, munka. Gazdag vagy híres nem vagyok, de az nem is akartam lenni sosem.
3/21 anonim válasza:
Nem vagyok boldog,emiatt a patkány időjárás miatt!!!!!!
4/21 anonim válasza:
Nem. Apukám külföldön dolgozik és még is ugyanúgy élünk,sőt talán sz@rabbul,3hónapja nem láttam. Nem kaptam dicsértetest angolból,pedig a tanár azt mondta,hogy kapok. Anyám nem akar beíratni magántanárhoz,nem akar fogorvoshoz elvinni. Apakomlexusom van,mivel apuval nem sokat találkozok. 2évvel ezelőtt még azt hittem,hogy szerelmes vagyok a tanáromba,2évig szenvedtem éjjelente sírtam felkeltem. Nemrég jöttem rá,hogy összekevertem az érzelmeimet. Nincsen szinte senki olyan,akibe megbízhatnék,csak egy barátnőm. Sokat csúfolnak. Mindig azon gondolkozok miért jöttem én a világra ilyen nyomorultan? Egy tőlem fiatalabb lányt megkérték,hogy énekeljen évzárón,engemet nem kértek meg! Ő fog is kapni magántanárt. Már tervezem az öngyilkosságom,ha nem kapok meg három bizonyos dolgot:fogszabályzó;magántanár;szeretet,én megölöm magam :'( Üdv:12nemsokára 13/L
5/21 anonim válasza:
Nem.
Pedig elvileg annak kéne lennem.
Nem tudom az okát.
6/21 anonim válasza:
Igeeeeeen !!!!
Három év sikertelen felvételi után végre felvettek orvosira (külföldön) egy nagyon jó egyetemre :))) Tudom, hogy ez csak az első lépés, és benn maradni sokkal nehezebb lesz mint bejutni, de akkor is már jó ösvényen vagyok és végre elkezdhetem a 8 éves korom óta dédelgetett álmom megvalósítását! Olyan boldog vagyok :))))
19/L
7/21 anonim válasza:
Igen, boldog vagyok, mert szomorúnak lenni rossz, úgyhogy nem csinálom túl sűrűn.
8/21 anonim válasza:
egy ideje totális káosz van az agyamban, ezért kb fél óránként változik..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!