Boldogok vagytok?
Figyelt kérdés
Ha igen miért
ha nem, miért
2012. jún. 21. 19:24
12/21 anonim válasza:
Nem, csak elfogadtam mindent, ahogy van. Minek szomorúnak lenni? Miért jó az? Én inkább a kettő között. Nyugodt vagyok és realista és ez így a legjobb szerintem.
13/21 anonim válasza:
17 évesen felvételiztem először
14/21 anonim válasza:
Igen, mert meg van mindenem, ami kell, és tudom, hogy ezt becsületes munkával értem el.
15/21 anonim válasza:
TE tehetsz arról, hogy boldog vagy-e vagy sem. Nem az időjárás, nem a körülményeid, és nem az emberek. Csak elhatározás kérdése mindenben a jót látni. Én boldog vagyok. Nagy gondnak kell történnie, hogy elszomorodjak. Az élet szép! Megéri megélni minden percét!
16/21 anonim válasza:
Igen, tökéletesen. Van egy nagyon jó barátom, és nekem ez a legfontosabb dolod az életben, de egyébként is... sok haver, jó család, kb jó anyagi helyzet, jol tanulok, de ezek nekem másodlagosak :)
17/21 GhostRider3 válasza:
# 15/17
akkor elkezdhetsz segíteni azokon, akiknek nincs ilyen munkájuk
# 16/17
érdekes, hogy csak azok az emberek mondogatják hogy bármi lehetséges, akiknek nincsenek nagyobb gondjaik az életben.
18/21 anonim válasza:
előző lehetett volna annyi eszed, hogy nem írod, hogy /17, eleve tevagy a 18 .
19/21 anonim válasza:
16-os vagyok. Elvetéltem, a házastársam ezt nem tudta feldolgozni, megcsalt, elváltunk, én beteg vagyok. Szerinted? Az élet szép! Csak meg kell találni azt, amit értékelni tudsz benne! Mindig lehetne rosszabb! De jobb is! Ezért mondom, hogy csak rajtunk múlik! Mindenkinek vannak problémái. A kérdéses pont a hozzáállás!
20/21 GhostRider3 válasza:
# 18/19
nem nyert
# 19/19
és? ettől még az élet megy tovább akkor mondd, hogy csak rajtad áll, mikor kigyógyultál a rákból, meddő voltál de gyereket szültél, lábak nélkül nyertél paralimpiát...
és akkor talán el tudom fogadni hogy elfogult vagy.
de az az ember, aki valóban kemény életet élt és megtapasztalta a saját határait, tudja, hogy ez csak ideigóráig vélemény. az emberi elmének vannak határai, főképp, hogy testbe van zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!