Miért vagytok boldogok? : D: D
Figyelt kérdés
mi az ami most nektek a legnagyobb örömöt jelenti??
kiváncsi vagyok mindenre... kor, nem ..hasonlók : )
Sokszor gondolkozom azon h h lehetnék nagyon boldog felnőtt( most 16 vagyok ), mert úgy szeretnék élni, h minden pillanatot kihasználtam.... nah szal írjatok sokat.:D
2010. máj. 18. 20:33
2/15 anonim válasza:
Mert ma barátnőmmel korcsolyáztunk,és a lejtőn meg futottam le,ő fogott engem,és megálltam és egy nagyot estünk...mindenki nézett minket...városba voltunk xdddd
és bevertem a fejemet xd fáj xd
4/15 anonim válasza:
Énsem annyira :( Szeretlek Anitaaaa :(
7/15 anonim válasza:
Ma én sem éreztem magam túlságosan boldognak :/
9/15 Ammarilys válasza:
én se vok boldog.
(mivan,itt mindenki boldogtalan?:D)
10/15 anonim válasza:
lekötnek az engem körülvevő dolgok. Igazából ha naponta van 2 "húúúúvazzeeee" - élményed, az már elég kárpótlás mindenért. Az elején ezt keresni kellett, az Atlanti-óceántól az Ararátig voltam mindenhol, most már csak úgy jön helybe az érzés ... talán nyílik a csipám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!