Miért vagytok boldogok? : D: D
mi az ami most nektek a legnagyobb örömöt jelenti??
kiváncsi vagyok mindenre... kor, nem ..hasonlók : )
Sokszor gondolkozom azon h h lehetnék nagyon boldog felnőtt( most 16 vagyok ), mert úgy szeretnék élni, h minden pillanatot kihasználtam.... nah szal írjatok sokat.:D
Én próbálok minden apró örömöt kiélvezni. Boldog vagyok attól, hogy süt a nap (már amikor süt :)), hogy a barátaimmal vagyok, hogy kaptam egy ötöst a suliban, hogy finom volt az ebéd. Mi okom lenne rá, hogy boldogtalan legyek, amikor mindenem megvan, ami kell? (és itt nem a sok pénzre gondolok, az nincs)
15/L
Szia!
Én minden kis apróságnak tudok örülni, ha szomorú vagyok, olyan mintha Valaki azt akarná, hogy felviduljak...
És azt meg, hogy téged mi tesz boldoggá és ezt a boldogságot hogyan tudnád a legjobban kihasználni, azt csak Te tudod!:)
Hiszen mindenkinek mást jelent a boldogság:)
17/L
Háth..14 éves lány vagyok.
Most a legnagyobb örömet jelenti az,hogy megtudtam valakinek a véleményét rólam.És amit írt az üzenetében az nagyon jól esett.Nagyon meglepett.
Meghát bejutottam abba a suliba,amibe akartam,és majd most szeptembertől megyek oda,hogy boldoguljak a későbbiekben:D
Haha, én se vagyok boldog, de nem érdekel, már megszoktam. : D
Mostanában amúgy is mindenkivel összeveszek. Mondtam is valakinek hogy csak saját felelősségre beszélgessen velem, erre nem összevesztem vele is? : D
Már csak nevetni tudok ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!