Ti mitől/kitől vagytok boldogok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 19:32
3/14 anonim válasza:
A testvérem közelségétől leszek boldog.megnyugtat és biztonságban érzem magam
4/14 anonim válasza:
Huzamosabb ideje sajnos semmitől.
5/14 anonim válasza:
Én már attól is, ha huzamosabb ideig, nem.látok orvost.
8/14 Metionin válasza:
Én ilyen kis dolgoktól hogy jó idő van meg hogy simogathatok cicát :D amúgy akkor vagyok boldog, ha minden rendben van (munkahelyen, otthon, tanulással).
9/14 anonim válasza:
Helló!
Szerintem a pénznek, a jobb kéznek, az egészségnek örülni lehet. Ezek kívülről hatnak az emberbe.
De szerintem a boldogság az másképpen működik: Az belülről árad kifelé. Nagy ára van: az elégedettség. Ezt akkor éri el az ember, ha lemond a teljesíthetetlen vágyairól, de egy kis - jó értelemben vett - alázat is kell hozzá.
Röviden: Az örömért a boltban sorba lehet állni, de a boldogságot magadban keresd!
Üdv.
10/14 anonim válasza:
A 9-es válaszolónak sikerült a semmiről leírnia 11 sort, mert hogy értelme nincs az biztos. Gratulálok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!