Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? SEGÍTSETEK!...

Mit csináljak? SEGÍTSETEK! 😨😱

Figyelt kérdés

Tudom, a kérdésem nem ideillik,DE ez az egyik legkeresettebb kategória, ezért írom ide, és örülnék, ha elolvasnátok!

Problémám, hogy nagyon érzékeny srác vagyok, (15 éves) pedig aki lát annak teljesen nem ez jön le. 175 centi magas, nagy darab, izmos, karakán, hangos, nagyszájú, vezetőtípusú, humoros, középpontban lévő srác vagyok, de mégis belül teljesen más vagyok. Érzékeny... Minden szaron elsírom magam. Nézek egy filmet, akár a moziban, akár otthon egyedül vagy másokkal és ha meghal valaki vagy pl. egy kutya aki fontos volt a történetben, vagy sokat szenvedett akkor elkezdek könnyezni, mint a csajok! Ez egyedül nem is lenne nagy probléma, meg amúgy se annyira vészes, de ha egy csajjal nézek egy filmet, azért az elég kellemetlen tud lenni. (max együtt sírunk. 😂) Na, de térjünk el a filmektől, nem csak azokon tudok ám sírni. Ha nézek valami motivációs videót... Ahol az emberek szenvednek, hogy elérjék a céljukat, akkor is néha már egy-egy könny lecsordul az arcomról. Mi bajom van nekem? A helyzeten nem tudtok változtatni, de kiváncsi vagyok a véleményetekre! Várok minden normális választ! 😊😉 15f

2017. ápr. 29. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pozitív, de megértem,
2017. ápr. 30. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pozitív, de megértem, hogy neked kellemetlen. Én is ilyen vagyok.
2017. ápr. 30. 10:11
 13/19 anonim válasza:
100%
Gyenge aki nem tud sírni
2017. ápr. 30. 12:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, olyan vagy, mint pl a Raffaello.

Kívül kemény, belül puha.

Jó, ez nem a legjobb hasonlat. De valami olyasmi.

Sírni nem szégyen. Én is régen viszonylag sokat csináltam. Csak én nem azokon sírtam be, mint te, hanem saját lelki problémák miatt.

Úgy látszik, hogy neked nagy érzelmi intelligenciád van, és együtt tudsz érezni emberekkel. De szerintem nem biztos.

Bármit elő lehet úgy adni, hogy a sírás szélére kerüljön tőle az emberek nagy része.

Például amikor egy lány osztálytársam mesélt a múltjáról, hát, majdnem besírtam. Ehhez képest én pl. úgy szoktam elmesélni (ha rákérdeznek, vagy témába kerül), hogy ezt is túléltem, és pozitívan tekintek a jövő felé.

Node. Eltértem a témától.

Ezzel semmi baj sincs. Ha pl. egy csaj téged ezért vet meg, az annyit is ér. Ha valaki kiröhög téged ezért, és leb.u.z.iz, ez is az ő szegénységi bizonyítványa.

Számomra csak akkor lenne ez negatív tulajdonság, hogyha pl. minden 5-10 percbe besírnál, amint nagyobb érzelmi behatás ér. Utálnám. De gondolom nem így van, ugye?

2017. ápr. 30. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne veled. Vannak érzelmeid.
2017. ápr. 30. 23:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ! Megnyugtattok. 😉 ééés 14-es, nem, nem így van! 😁
2017. máj. 1. 08:01
 17/19 anonim válasza:

Én ugyanilyen vagyok,csak az állatokkal. Nézek egy állatos filmet,de azon is elsírom magam,ha pl. elveszik otthonról. De ha meghal,akkor képes vagyok zokogni is. Akkor is,ha nem a főszereplő. De ha valami olyan videót nézek,ami arra hívja fel a figyelmet,hogy mennyi állatot raknak ki az utcára (sok ilyen van),akkor az első 30 másodpercet sem bírom ki sírás nélkül.

De ezzel nincs semmi baj. Egy kicsit érzékenyebb vagy mint a többiek. Legalább ebből látszik,hogy van lelked :)

2017. máj. 1. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Tasukete, TASUKETTEEEEEEE!
2017. aug. 20. 21:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Ami megható az megsírat. Ez nem érzelgősség. Az embernek vannak érzelmei.

Nézz másfajta filmet amin nem lehet sírni.

2019. nov. 11. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!