Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » SEGÍTSETEK LÉTSZI. Tetszek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSETEK LÉTSZI. Tetszek egy fiúnak. Irjak neki? részletek lentebb

Figyelt kérdés

Na szóval,szerelmes belém egy hetedikes fiú.Nekem is tetszik egy kicsit....nagyon kicsit..

Vissza írjak neki Facen vagy ne??

2017. márc. 27. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
*légyszi
2017. márc. 27. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te hányadikos vagy?
2017. márc. 27. 19:53
 3/9 A kérdező kommentje:
6.os
2017. márc. 27. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Inkább olvasgasd még a Mosó Masa Mosodáját.
2017. márc. 27. 21:52
 5/9 A kérdező kommentje:
4/4 az észt azt tudod osztani látom...
2017. márc. 29. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:

LÉTSZI NE ÍRJ IDE TÖBBET!

köszcsi

2017. márc. 29. 20:30
 7/9 anonim válasza:
Hova valosi vagy? Szerintem irj neki es kerdezd meg hogy valamikor tali vhol es beszelgettek es szepen lassan ratertek majd a temara
2017. ápr. 3. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Komoly döntés előtt állsz...döntsd el hogy tetszik-e, de "nagyon kicsit"? IGEN vagy NEM és aszerint írj neki. Bár én mindenképp írnék neki, ha nem írsz akkor bunkó is leszel a szemében. :D 21L
2017. ápr. 25. 19:01
 9/9 L.Bandita ***** válasza:

Ez érdekes, az mit jelent hogy picit tetszik? Ezek szerint több dolog van benne ami nem tetszik? Mi az ami teszik benne, mi az ami nem? Külsőleg tetszik, de belsőleg nem vagy fordítva?

Ha tetszik akkor beszélj vele, ha nem akkor ne. Olyan nincs hogy nagyon kicsit tetszik.

2017. ápr. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!