Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kell egyáltlán fiú haver?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell egyáltlán fiú haver? Segítsetek!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14/L

Vannak haverjaim meg minden, szoktak szerelmet is vallani. De nekem eddig életembe(óvodán kìvül..de miaz már) nem volt még olyan ember akibe szerelmes lettem volna. Vajon ez rossz? És annyira szeretnék egy fiú barátot,mármint havert akit lehet ölelgetni, hülyülni, jófej ,vicces. Akárhogy is Pesti vagyok, nincs ilyen jó haverom. Szeretnék egyet. Neketek mi a véleményetek? Nektek van legjobb barátotok? Ha igen, milyen?:)

Privi jöhet, meg bármi!

2016. márc. 28. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az volt a célod h összeszedj 20 privátot, akkor megtaláltad ennek a tökéletes módját!;)
2016. márc. 29. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha még nem voltál szerelmes, az nem rossz, csak eddig még senki olyannal nem találkoztál, akiben megfogott volna valami.

A fiú haver pedig biztos ki fog alakulni középsuliban.

Nekem fiú legjobb barátaim vannak, bár előkerült egy levelezés, amiből kiderül, hogy csak "ötödik kerék" vagyok :(

14/f

2016. márc. 29. 00:03
 3/5 anonim válasza:
Szia . Nem akarlak elszomorítani de szerintem nem létezik olyan hogy fiú lány barátság. A fiú mindig többet akar. Nekem is volt egy fiú barátom aki végül a fiúm lett és azóta is boldogak vagyunk. De lehet találsz egy fiú barátot. És szerintem nem ciki hogy nem vagy szerelmes. Drukkolok a fiú barát keresésben.
2016. márc. 29. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
En is ilyen baratot szeretnek, nem szerelmet, hanem baratot.
2016. márc. 29. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem nagyon jo ha van fiu legjobb baratod mert o tud fiu esszel velemenyt adni es segiteni. Arra foxelj hogy csak akkor oszd meg vele a fiu problemaidat ha biztosra tudod hogy te se es o se akar tobbet. Nekem is van fiu legjobb baratok es nagyon sokat segitunk egymasnak egyikunk se akar tobbet :)
2016. márc. 29. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!