Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? SEGÍTSETEK!...

Mit csináljak? SEGÍTSETEK! 😨😱

Figyelt kérdés

Tudom, a kérdésem nem ideillik,DE ez az egyik legkeresettebb kategória, ezért írom ide, és örülnék, ha elolvasnátok!

Problémám, hogy nagyon érzékeny srác vagyok, (15 éves) pedig aki lát annak teljesen nem ez jön le. 175 centi magas, nagy darab, izmos, karakán, hangos, nagyszájú, vezetőtípusú, humoros, középpontban lévő srác vagyok, de mégis belül teljesen más vagyok. Érzékeny... Minden szaron elsírom magam. Nézek egy filmet, akár a moziban, akár otthon egyedül vagy másokkal és ha meghal valaki vagy pl. egy kutya aki fontos volt a történetben, vagy sokat szenvedett akkor elkezdek könnyezni, mint a csajok! Ez egyedül nem is lenne nagy probléma, meg amúgy se annyira vészes, de ha egy csajjal nézek egy filmet, azért az elég kellemetlen tud lenni. (max együtt sírunk. 😂) Na, de térjünk el a filmektől, nem csak azokon tudok ám sírni. Ha nézek valami motivációs videót... Ahol az emberek szenvednek, hogy elérjék a céljukat, akkor is néha már egy-egy könny lecsordul az arcomról. Mi bajom van nekem? A helyzeten nem tudtok változtatni, de kiváncsi vagyok a véleményetekre! Várok minden normális választ! 😊😉 15f

2017. ápr. 29. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod sincs! :) Emberből vagy, mint mindenki más. Attól, mert fiúnak születtél, még nem kell azt gondolnod, hogy kötelező szívtelennek lenned. Nem gáz, nem szégyen, nem helytelen. Az emberek lelke teljesen független a nemtől, ezt jegyezd meg.
2017. ápr. 29. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Az égvilágon semmi baj nincs veled. Én is sírtam, mondhatni bömböltem egy lányért akit nem ismertem, akit brutálisan meggyilkoltak, és csináltak róla ilyen youtube videót, na azon. Ez csak azt jelenti, hogy vannak érzéseid. Én is ilyen voltam/vagyok, sok filmen sírtam stb, amelyik ember ezt nem tolerálja az jobb is hogy nincs a társaságomba, nem komálom az ilyen műmájereket, akik azt gondolják, meg azt a klisét hordozzák magukban, hogy sírni csak a kisbabák szoktak és amikor nekik lenne ilyen érzésük csak elnyomják és hagyják hogy marcangolja belül őket.

Szerintem nagy empátiád van, nagyon könnyen át tudod érezni mások sorsát, és mivel annyira erősen beleéled magad hogy átérzed teljesen a képernyőn látott személy vagy akárkinek a helyzetét ezért megsajnálod, mert mondhatni érzed hogy mit él/élt át. Valszeg te is átmentél pár kemény dolgon ezért is tudod átérezni mások szenvedéseit, mert tudod hogy mit érezhetnek, annyira erősen át tudod érezni. Velem is ez volt/van.

2017. ápr. 29. 16:25
 3/19 anonim válasza:
9%
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
2017. ápr. 29. 16:51
 4/19 anonim válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj egyszerűen érzékeny típus vagy.Én is könnyen sírok habár lány vagyok,de ez nem attól függ,hogy valaki fiú vagy lány.Ez nem olyan dolog amit szégyellni kell,ez természetes és ha valaki ezért cikiz az az ő baja,hogy érzéketlen :)
2017. ápr. 29. 17:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bajod.Csak átlagnál magasabb az érzelmi intelligenciád, magasad fejlett empátiád van, nagyon együttérző típus vagy, és nagyon megértő. Könnyedén átérzed mások helyzetét, bele tudod élni magad mások szituációiba, mások bőrébe. Valószínűleg öregebb lélek lehetsz, akinek már sok előző inkarnációja volt, sok mindent megtapasztalt, és tudod már, hogy milyen az amikor, küzdelmes, amikor nehéz, valószínűsítem, hogy sokmindenben volt már részed. És azért tudod nagyon átélni a dolgokat, meg meghatódni meg ilyenek.
2017. ápr. 29. 17:03
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb lenne, ha empátia hiányos lennél.
2017. ápr. 29. 17:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nincs.
2017. ápr. 29. 17:19
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
2017. ápr. 29. 17:59
 9/19 anonim válasza:
100%

Semmi baj, sőt még cuki is :)

L

2017. ápr. 29. 18:59
 10/19 anonim válasza:
100%
Szerintem ez egy pozitív tulajdonság is lehet , és nekem nem lenne gáz . Ezen nagyon nem tudsz változtatni , a csaj meg aki esetleg ez miatt lenéz vagy akármi , az pedig egy barom . 14l
2017. ápr. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!