Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? SEGÍTSETEK!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SEGÍTSETEK! (többi lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,nem jártam még senkivel.Most tetszik 2 lány,az egyiket Annának,a másikat Andinak hívják.Anna okos,kedves,nem a legszebb,egész jó lány,de magasabb nálam.Andi alacsonyabb mint én,3-4-es tanuló szép,nagyon jó melle és feneke van.Annával 1 és fél éve próbálkozom,Andival majdnem fél éve.mindketten tudják,hogy szeretem őt.Megkértem egy barátnőmet(nem járok vele) hogy kérdezze meg Andit,hogy én és ő fogunk e járni.Azt mondta,hogy nem,lement a lépcsőn valamiért,és amikor feljött,azt mondta,h fúúúj.Andi az osztálytársam,Annával 2 hetente találkozom,ez nem randi.Segítsetek,kit válasszak.A másik,hogy nem merek beszélni velük,mert vagy félek,vagy nem tudom hogy mit mondjak.Van mind a kettőjükkel közös témám,de azt szerintem már unják.Amúgy az jónak számít,ha (mivel gyerekvasúton találkozom Annával) a vonaton engedi,hogy melléüljek,és nézi ahogy játszok a telefonomon,deha megkérdezem,hogy játszana e akkor nem szeretne.És mindjárt itt van valentinnap.Mit vegyek,kinek vegyem és hogyan adjam oda neki??Válaszokat előre is köszönöm,légyszives értelmes válaszokat adjatok!!

2017. febr. 9. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom,de olyan érzésem van, hogy 19 évesen fel akarom kötni magamat az ilyen kérdésektől!Mi a **** tudsz kezdeni 13 évesen egy lánnyal?Ne mondd azt hogy már dugni akarsz,mert akkor tényleg felkötöm magamat!Én 16 évesen kezdtem el csajozni,de akkor se az volt a célom, hogy "na most kell egy csaj!" mert 16 évesen mi a *** kezdjek egy barátnővel?Eddig volt kettő,egyikkel mélyebb volt a kapcsolatunk volt ez meg az aztán annyi, a másik meg egy büdös **** volt és csak a pénzt akarta lefejteni rólam!Adj mind2-nek csokit,aztán kész!Mert szerintem utána meg bűntudatod lesz, hogy a másiknak meg nem adtál!
2017. febr. 9. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Remélem ez a kérdés kamu, mert különben ismét bebizonyosodott, hogy a világ megérett a pusztulásra.
2017. febr. 9. 15:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Most baj,hogy tetszik valaki,és járni szeretnék vele?Nem akarok vele dugni,csak tudni,hogy milyen,esetleg megpuszilni,megölelni meg ilyenek.Mirt gondol mindig mindenki arra?
2017. febr. 9. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Gondolj bele...ha Annaert teljesen odalennel akk nem jott volna Andi...de Andi azt mondta fuj..hat akkor elegge ugy nez ki h nincs valasztasod es marad az Anna
2017. febr. 9. 15:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi tényleg,nagyon nem tudtam most hogy kit válasszak,de Annával csak 25-én találkozom a gyerekvasúton,mert úgy vagyunk szolgálatban
2017. febr. 9. 15:44
 6/9 A kérdező kommentje:
És mit mondjak neki,amikor a csokit odaadom?És utánna menjek el,maradjak,mondjak valamit vagy 25-én már késő lesz?
2017. febr. 9. 15:54
 7/9 October15 ***** válasza:
91%

Választani akkor tudnál ha bármelyiknél lenne esélyed. :D Amúgy ne hülyítsd őket pls.. az, hogy áll a farkad és, hogy szeretsz valakit qrvára nem ugyanaz. És mellesleg a havercsajod helyében tökön bsztalak volna... :D

25F

2017. febr. 9. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát sztem eleg ocsmany h 13 evesen ket lanyba vagy " szerelmes" es az egyiknek csak a melleit es a feneket szereted! Szegeny!
2017. febr. 9. 17:12
 9/9 October15 ***** válasza:
8.: Igaz, a combok! Kihagyni a combokat.. szégyen. :D Majd megtanulja. Dude 13 éves épp ezért nem feltétlenül kell meglincselni, bár mint mondottam a havercsaj igazán megnevelhetné.
2017. febr. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!