Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S szerelem. Vagy olyasmi. Segítsetek! Tetszem neki? Vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
14/L
Vagy egy fiú , aki eléggé tetszik. Nyáron nagyon jó lenne, ha összejöhetnék vele, es a nyarat is vele tölthetném. Csam egy a baj.. Nemtudom, hogy tetszem-e neki!
Osztálytársak vagyunk. Minden nap csetelek vele. (Általába ő ìr rám, de nem mindig.) a lényeg,hogy minden nap beszélünk. Suliba nem.(Félek odamenni hozzá) csetbe szokta ìrni hogy Bìr engem. De már 8éve semmi kezdeményezés, legalábbis nem észlelem én. Osztálytárs nőm is rá hajt! De a fiú mit érezhet irántam? Sokat hülyéskedünk. Vajon "havernőjének néz"?
Privit fogatok. Hülyék kìméljenek most.
2016. márc. 29. 22:32
1/4 anonim válasza:
ezt pontosan ezekből nem lehet kitalálni,ezt neked kell megkérdezned, esetleg cselesen kérdezz rá hogy van e esetleg olyan személy akit kedvel, vagy esetleg tetszik neki, vegyél erőt magadon és tedd meg :) ne félj, mert azzal nem mész semmire, jobb biztosan tudni, vagy legalább sejteni a dolgot, mint csak találgatni 17/L
2/4 anonim válasza:
Ad jeleket? Ha ad akkor van esélyed.
3/4 A kérdező kommentje:
Elso koszonom:)
Utolso: milyen jelekre gondolsz? :)
2016. máj. 3. 22:53
4/4 anonim válasza:
szia, én is pont így vagyok, de szerintem tetszel neki, és ha mindig rád ír akkor természetes, hogy bír, az osztályba is kéne beszélgessetek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!