Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátok vagyunk és tetszünk is egymásnak. Én szeretem is de félek h elrontom a barátságunkat. Mit tegyek?
Felnőtt létedre illene tudnod, hogy barátságban, főleg legjobb barátságban nincs tetszés, sem bármiféle vonzalom a másik iránt.
Ha vannak barátaid, akikhez nem vonzódsz, na az a barátság, de ez nem az...szóval nincs mit elrontani.
De ha úgyvesszük, elromlott, mert vagytok ebben a semmilyen helyzetben. Így nem lehet semmilyen kapcsolatot fenntartani.
De ha mindketten bejöttök egymásnak ,miért akartok barátok lenni??
ez az állapot a legrosszabb. ha kölcsönös a vonzalomakkor jöjjetek össze, ha egyoldalú, akkor jöjjetek rá, hogy lehet átvészelni.
amikor én viszonzatlan szerelembe estem a legjobb barátommal csak az segített, hogy megszakítottuk a kapcsolatot. nem bírtam elviselni, hogy mással van és látom őket. borzasztó volt nem látni is, de átvészelhetőbb. egy idő után túltettem magam a szerelmen és újra tudtunk csak barátok lenni - igaz, hogy ehhez nekem tíz év szünet kellett...
Szerintem ne beszélj vele azt minden pasi utálja... a tettek többet érnek minden szónál
De komolyan ha jelzed neki finom érintésekkel meglepetéssekkel hogy fontosabb neked mint egy barát
kérdés nélkül veszi a lapot
Ha belemegy a játékba akkor meg is nyerted a srácot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!