Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán én értek félre mindent? (bővebben lent) LÉGYSZI SEGÍTSETEK; 17/L
Jött a suliba egy új srác, az évfolyamtársam.
Minden lánynak ő tetszik, komolyan mondom még a csapból is az ő neve folyik...
Nem akarok beállni a sorba, próbáltam nem is észre venni, de most ott tartok, hogy mindennap, minden percben csak róla fantáziálok. Még róla is álmodom.
Tehát, az egyik haverom bemutatott neki egyik reggel, kezetfogott velem, majd a szemembe nézett és megpuszilta az arcomat.
Ha bányarén volnék vajon akkor is megpuszilt volna?
Azóta a nap óta, sokszor néz.
A barátnőim is megjegyezték már, de én szégyenllős vagyok és nem merek rá nézni ha a közelemben van.
És mintha mindig a közelembe kerűlne, nem tudom, hogy ez pusztán csak véletlen-e...
És nem rég szakítottak a barátnőjével, megcsalta... És picit külsőre hasonlítok a lányra.
Belsőre viszont 101% hogy különb vagyok nála.
Mit csináljak, hogy észre vegyen és ő lépjen?
Nekem a lépéshez nincs elég bátorságom ...
Mikor jönnek már rá a lányok, hogy az ilyen srácok tudják magukról, hogy bejönnek minden lánynak, nem fognak megállni egy lánynál?!
Tényleg ne állj már be a sorba! LEgyél különb a többinél.
Én is adok puszit, közel megyek hozzád, csak ismerkedjünk már meg -.-"
Istenem.......
Semmit ne csinálj, ismerkedj olyanokkal, akik kevésbé népszerűek, cserébe van szívük és odaadóbbak.
Nem ő csalta meg a barátnőjét, hanem a barátnője őt!
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!