Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SEGÍTSETEK LEGYSZI, a 4 hetes...

SEGÍTSETEK LEGYSZI, a 4 hetes babám teljesen "elromlott", mitől lehet?

Figyelt kérdés
1 nap híján 4 hetes. Eddig szépen 3-4 óránként evett, utána aludt. Egész szep rendszer volt mar benne. Hasfajos lett ugyan, az kicsit be kavart de nem volt vészes. Tegnap ota viszont nem tudom mi van vele, óránként sot félóránként enne, ha cicin van eszik ugyan de nem a szokott mennyiséget. Sokszor bealszik, ebresztgetem, de nem eszik. Aztán ha lerakom kipattan a szeme es ujra cicizne. Éjszaka dettó. Nem tudom eldönteni hogy éhes álmos vagy a hasa faj. Nyugtalan amúgy is, mi lehet?? Ja es eddig 30 perc alatt meg volt a kaja ,most megint 1 ora vagy tobb mire befejezi. Mint aki visszafelé fejlődik. Kérlek segítsetek. Volt ilyen valakivel? Totál ki vagyok mar :((((
2015. máj. 20. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tegnap valami front volt ők is megérzik ám, a pocakjukon. Majd megnyugszik, nem "romlott el" :))
2015. máj. 20. 10:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Remelem tényleg csak ennyi.
2015. máj. 20. 10:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem értem hogy miért gondolod hogy a babád "elromlott", lehet hogy csak több bújást, cicit, érintést igényel. Ilyen pici babáknál bármikor felborulhat a napirend, ha persze egyáltalán van, mert az később szokott kialakulni. Tedd azt amit a babád igényel, ajánlom figyelmedbe Vida Ági kismama blogját. :)
2015. máj. 20. 10:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Az enyém is ezt csinálta tegnap, kétóránként ettünk a szokásos három-négy helyett. Ő három hetes. Én mondjuk annak tudtam be, hogy a tej, amit tegnap fejtem, nagyon gyenge volt, lehet, hogy nem volt elég tápláló neki - tegnapelőtt kicsit kevesebbet ettem a szokottnál. De ezek szerint lehet, hogy a front volt rá is hatással.
2015. máj. 20. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Szeles idő,front nagyon is megérzik. Tudom nehéz de nyugtasson a gondolat hogy nem vagy egyedül... Mi is voltunk, sőt még most is (15hónapos) érzi. Ilyenkor nem jó semmi, teljesen fel van pörögve...
2015. máj. 20. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. Igen először én is megkaptam a férjemtől hogy hát nem eszel rendesen( szerinte,mert állandóan tömött volna hogy legyen tejem) még tápszert is vettünk pótlás céljából de kiderült hogy semmi szüksége nem volt rá csak az idő viselte meg és nyugtatás céljából cicizett. Amúgy tényleg nagyon kis érzékenyek ezek a kis pindúrok: nekem már akkor megérezte a terhességemet mikor a teszt még ki sem mutatta ( akkor volt 11 hónapos).
2015. máj. 20. 11:04
 7/12 A kérdező kommentje:
En növekedési ugrásra is gondoltam. Az lehet?
2015. máj. 20. 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Persze, az a legvalószínűbb :)

Azt a későbbiekre mondom, majd tapasztalni fogod, hogy legalább 1 éves korig, de inkább tovább is, amikor már azt hiszed hogy de jó, van napirend, beállt a rendszer, akkor a baba azt jól felborítja, és kezdheted elölről ;) Ez szerintem kb akkor stabilizálódik NAGYJÁBÓL, amikor már csak 1x alszik naponta. De még akkor is vannak változások.

2015. máj. 20. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:
lehet ebben a front dologban valami. Igaz,h az en babam 5honapos,d mar 3honapja atalussza az ejszakat,tegnap viszont alig akart elaludni,es ejjel is felkelt.
2015. máj. 20. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy front van, ami bekavart neki. Viszont 3-4 óránál sűrűbben nem kell szoptatni, azt csak nyugtatónak használja. 3-4 óránként szoptasd, cicinként max 10 perc. A köztes időkben ringasd, beszélj neki!
2015. máj. 21. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!