Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SEGÍTSETEK LEGYSZI, a 4 hetes...

SEGÍTSETEK LEGYSZI, a 4 hetes babám teljesen "elromlott", mitől lehet?

Figyelt kérdés
1 nap híján 4 hetes. Eddig szépen 3-4 óránként evett, utána aludt. Egész szep rendszer volt mar benne. Hasfajos lett ugyan, az kicsit be kavart de nem volt vészes. Tegnap ota viszont nem tudom mi van vele, óránként sot félóránként enne, ha cicin van eszik ugyan de nem a szokott mennyiséget. Sokszor bealszik, ebresztgetem, de nem eszik. Aztán ha lerakom kipattan a szeme es ujra cicizne. Éjszaka dettó. Nem tudom eldönteni hogy éhes álmos vagy a hasa faj. Nyugtalan amúgy is, mi lehet?? Ja es eddig 30 perc alatt meg volt a kaja ,most megint 1 ora vagy tobb mire befejezi. Mint aki visszafelé fejlődik. Kérlek segítsetek. Volt ilyen valakivel? Totál ki vagyok mar :((((
2015. máj. 20. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
közben néha nézzünk rá, ki hány 100%-ban ad hasznos választ... nem mindig jó a rendszer, de azért na...
2015. máj. 21. 07:37
 12/12 A kérdező kommentje:
cicire rakom, mert ha növekedési ugrás akkor igy lesz tobb a tejem. Viszont inkabb front lehetett mert ket napig tartott es ahogy megjött a szel meg az eső, megnyugodott. Vagy az is lehet h mindkettő egyszerre+a hasfajas is kínozza. Na mindegy, most eszik es alszik is, úgyhogy picit jobban vagyunk.
2015. máj. 21. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!