Hogyan változzak meg? (bővebben lent)
túl rendes vagyok, és úgy veszem észre ez nem olyan izgalmas a lányoknak...
azt tanácsolták hogy változtassak magamon, de hogyan? egy ilyen változtatás az egész személyiségre hatással lehet, de nagyon változni akarok mostmár!!!
előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85381..
Gonoszság. XD Vicceseket mondasz. Nem tudom, hogyan érted ezt. Természtesen nem vagyok én mindig szerény, cuki, meg ilyesmi. Csak a kérdésre válaszolok, és érdekel a válaszoló felelete. Egyébként meg az elején én is azt gondoltam, hogy biztos sajnáltatja magát, meg igazából nem is olyan amilyennek mondja magát. De ha ezt kérdezte, illik válaszolni(legalábbis itt), és látom, igazat mondott...
Na mind1, aztmondtam, hagyom ezt a kérdést
Csak nem szakadok le erről a kérédsről.
Még annyit, hogy én tényleg szurkolok neked. A kérédsedre nem igazán kaptál választ, de én akkor is azt tanácsolnám, hogy maradj ilyen.
Jó éjt!
mindek akarsz változni istenem!
ugy vagy jó ahogy vagy nem?
nem kell másokra halgani mert ök nem "rendesek"
helló, helló!
Látom itt kialakult egy jó kis beszélgetés, mire benéztem én is. Az őszintét megvallva a 76%os válaszolónak, igaz nyersek a kijelentései, viszont nagyon is igazak. A 93% os hölgy pedig nehezen szakad innen el. Mindenkinek vannak hibái, de mindenki képes redukálni azokat a nullára, ezzel elérve azt, hogy soha többé ne kelljen szembenézni velük. :)
Ha változni is akarsz, azt csak egy irányba tedd, ha rám hallgatsz. Mégpedig pontosan a jó irányba, legyél még rendesebb, még lelkiismeretesebb. Mert te sem vagy túl jó, ha ilyen kérdéseket írsz ki. Elkeseredettség észlelhető benne.
Lenne pár kérdésem. Miért kell neked barátnő mindenáron? Mit értesz az alatt, hogy nem vagy izgalmas a lányoknak?
Ha magadon változtatsz, akkor a személyiségeden változtatsz. Képes vagy rá, higgy nekem, én tudom, de figyelmeztetlek, nehogy el merj indulni a negatív irányba, mert a lelkiismereted olyan csepp lesz, hogy észre sem fogod tudni venni, vagy csak nagyon nehezen. Ha a testi vágyaidat akarod kielégíteni, az egódat akarod kielégíteni, akkor rossz úton haladsz, ezt is elhiheted. Nem írok én magamról semmit, csak annyit, hogy magas az intelligenciahányadosom, a rendszerező és érzelmi intelligenciám is, tehát könnyedén belelátok a dolgok igazságába, miértjeibe. Ezt el lehet hinni, vagy lehet nagyképűnek tartani, de azt azért megemlítem, hogy a valóságot közölni - nem áradozni róla - sohasem nagyszájúság.
Remélem még bepillantasz kedves kérdező, mert sanszos, hogy tényleg tudok valami olyat eléd tárni, amivel megértheted ezeket. Hasonló cipőben járunk, de nekem van képességem megérteni az okokat, és kötelességemnek érzem, hogy a "bajbajutottakkal" is megértessem.
üdv
25/F
Szia!
Ha van kedved írj egy e-mailt miben tudnál segíteni. Miben kéne változnom ill. a gondolkodásomat pozitív irányba terelni?
Én csak azért nem írok, mert nem tudom mennyire gondolod komolyan a segítséget, és mennyi időd van "bajbajutottakkal" foglalkozni.
Mindenesetre várom a leveled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!