Hogyan változzak meg? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
túl rendes vagyok, és úgy veszem észre ez nem olyan izgalmas a lányoknak...
azt tanácsolták hogy változtassak magamon, de hogyan? egy ilyen változtatás az egész személyiségre hatással lehet, de nagyon változni akarok mostmár!!!
előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85381..
2010. máj. 13. 07:38
31/68 haggyámán válasza:
Épp ez az. Engem is nagyon zavar, ők addig nagyon jól elvannak a többi sráccal, utána már mi is jók lennénk nekik. Elég gusztustalan.
32/68 anonim válasza:
Jah, ők elvannak a többi sráccal.... ekkora általánosítást és egót, b@szki, honnan veszed, hogy te vagy a követendő példa?? Mégis mitől vagy olyan fantasztikus? Követed a hagyományokat? Átsegíted az öreg nénit az úttesten? Álljatok már le az egótok polírozásával. Én be tudnám bizonyítani minden általatok olyan normális és nagyra tartott dologról, hogy baromság, de akkor rögtön én lennék a bunkó, mert meg merem kérdőjelezni amit a szüleitektől tanultatok.
33/68 anonim válasza:
14:04
Bocs, de nem értem. Ez nekem szól?
34/68 anonim válasza:
Am meg jah, ennyivel általánosíthatnánk a fiúkat, hogy mind adja a menőt...
35/68 anonim válasza:
Igen neked szól amit ő írt, beírta elé a dátumot amikor írtál. Persze az én kommentemre sz@rsz ez is csak az elképesztő nagy jóságot sugallja ami bennetek van.
36/68 anonim válasza:
Amikor az utolsó kommentet írtam, akkor még nem volt ott az utolsó üzid, látom azóta reagáltál, nah, de van aki úgy érzi jól magát és? Mindenki máshogy érzi jól magát ergó senki sem több, sem kevesebb.
37/68 anonim válasza:
Na jó. Mostmár tényleg nem értek semmit...
38/68 anonim válasza:
nem is kell, aki túl rendes a lányoknak az ne olvasson a sorok közt
39/68 anonim válasza:
Tessék? Honnan veszed, hogy fiú vagyok?
40/68 anonim válasza:
Pont tegnap mondtam húgomnak, hogy szívesen elcserélném egy nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb emberel az emlékeimet, mert azzal h 4-5 éven keresztül eljártam bulizni, meg volt egy csomó barátom, nem sok szarra mentem :S Inkább ültem volna otthon és tanultam, vagy kereshetem volna egy rendes pasit. Például olyat mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!