Hogyan változzak meg? (bővebben lent)
túl rendes vagyok, és úgy veszem észre ez nem olyan izgalmas a lányoknak...
azt tanácsolták hogy változtassak magamon, de hogyan? egy ilyen változtatás az egész személyiségre hatással lehet, de nagyon változni akarok mostmár!!!
előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85381..
Nem foglak lepontozni, de nem értem, hogy mondhatsz ilyet, hogy legyen önbizalmam. Mire?
A barátnődnek, akinek minden 2. fiú megtetszik gondolom minden 2. nap más pasija van.
Én meg úgy gondolom hogyha már kapcsolat, legyen tartalmas és hosszú.
Pont erről beszélek. Lebecsülöd magad.
Csak ha kíváncsi vagy a véleményemre, ezt csak akkor olvasd el.
Volt egy fiú, akivel összeismerkedtem. Nem volt olyan helyes, hogy olvadoztak utána a lányok, de nagyon bírtam. Kedves volt, őszinte és szerény. Egyetlen baja volt, ami neked: állandó gondjai voltak azzal, hogy hogyan néz ki. Állandóan csak azt hajtogatta, hogy én milyen szép vagyok, milyen jó nekem. Bezzeg ő milyen csúnya. Először próbáltam rávenni, hogy észrevegye, hogy ha nekem a szépsége számítana, akkor nem hagytam volna, hogy ilyen közel kerüljünk egymáshoz. Amikor viszont már ki tudja, hanyadjára sajnáltatta magát, onnan elegem volt. Nagyon kezdett idegesíteni. Nem emiatt nem kerültünk közelebb egymáshoz, de annyira idegesített benne, hogy nagyon megváltozott az, ahogyan ránéztem.
Viszont ismerek olyan fiút, aki nem egy világszépe, de nem hangoztatja ezt, és képzeld, működik. Volt már nem egy barátnője. Tudom, hogy te tartós kapcsolatra vágysz, csak megjegyezném, hogy attól még, hogy a TV és a reklámok ezt diktálják, a szépség nem minden.
Ja, és a barátnőmnek már régóta nincs barátja. Na tessék! Pedig tényleg nagyon szép...
Kedves vagy.
A gonoszságot meg ne itt hozd ki belőle, hanem privátban. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!