Hogyan változzak meg? (bővebben lent)
túl rendes vagyok, és úgy veszem észre ez nem olyan izgalmas a lányoknak...
azt tanácsolták hogy változtassak magamon, de hogyan? egy ilyen változtatás az egész személyiségre hatással lehet, de nagyon változni akarok mostmár!!!
előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85381..
10:00: szándékosan félreértettél. feljebb leírtam, hogy mivé szeretnék és mivé nem szeretnék változni.
11:05: mit bizonyítottál be?
szerinted egy olyan ember, aki alapjában véve lelkiismeretes, és becsületes, egyik napról a másikra el tudja hagyni a lelkiismeretét? Ha ezt valaki megcsinálta, annak azelőtt sem volt igazán lelkiismerete.
nem mondtam hogy szent vagyok és azt sem, hogy makulátlan, csak azt hogy rendes, és lelkiismeretes.
az egy dolog, hogy úgy nézek ki ahogy... de ez nem tartozik ide szerintem.
Na jó, bocs. Túlzásba vittem, de nem szándékosan értettem félre. Most nem igazán értem, mi akarsz lenni. Azt mondod, "normális ember" akarsz lenni. Vagyis azt mondod, hogy úgy akarsz rendes lenni, mint mások, akik álarcokat vesznek fel. De te nem tudsz ezekkel az álarcokkal élni... vagy mi?
Amúgy meg mi sértett meg azon, hogy "Remélem, örülsz." ?
Ja, és tök jó fej vagy, látjuk, meg rendes is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!