Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változzak meg? (bővebbe...

Hogyan változzak meg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

túl rendes vagyok, és úgy veszem észre ez nem olyan izgalmas a lányoknak...

azt tanácsolták hogy változtassak magamon, de hogyan? egy ilyen változtatás az egész személyiségre hatással lehet, de nagyon változni akarok mostmár!!!

előző kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85381..

2010. máj. 13. 07:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:

10:00: szándékosan félreértettél. feljebb leírtam, hogy mivé szeretnék és mivé nem szeretnék változni.

11:05: mit bizonyítottál be?

szerinted egy olyan ember, aki alapjában véve lelkiismeretes, és becsületes, egyik napról a másikra el tudja hagyni a lelkiismeretét? Ha ezt valaki megcsinálta, annak azelőtt sem volt igazán lelkiismerete.

2010. máj. 13. 11:47
 12/68 A kérdező kommentje:
10:00: az utolsó két szót akár bántásnak is vehetném, de nem teszem. néha nem értem az embereket.
2010. máj. 13. 11:51
 13/68 anonim ***** válasza:
Na várjunk egy kicsit, honnan veszed, hogy nincs lelkiismeretem? Te tényleg egy barom vagy, ismered egyáltalán a sorozatot?
2010. máj. 13. 12:59
 14/68 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, igazából egoista vagy és hazudsz magadnak, de nem létezik múlt nélküli szent, ahogyan jövő nélküli bűnös sem.
2010. máj. 13. 13:12
 15/68 A kérdező kommentje:

nem mondtam hogy szent vagyok és azt sem, hogy makulátlan, csak azt hogy rendes, és lelkiismeretes.

az egy dolog, hogy úgy nézek ki ahogy... de ez nem tartozik ide szerintem.

2010. máj. 13. 13:20
 16/68 anonim ***** válasza:

Na jó, bocs. Túlzásba vittem, de nem szándékosan értettem félre. Most nem igazán értem, mi akarsz lenni. Azt mondod, "normális ember" akarsz lenni. Vagyis azt mondod, hogy úgy akarsz rendes lenni, mint mások, akik álarcokat vesznek fel. De te nem tudsz ezekkel az álarcokkal élni... vagy mi?

Amúgy meg mi sértett meg azon, hogy "Remélem, örülsz." ?

Ja, és tök jó fej vagy, látjuk, meg rendes is...

2010. máj. 13. 13:38
 17/68 anonim ***** válasza:
Már gyakorolod, hogy hogyan legyél olyan, amilyen szeretnél lenni? Nagyon megy ez neked.
2010. máj. 13. 13:41
 18/68 A kérdező kommentje:
hát erre nem tudok mit írni, de azért kíváncsi lennék egy harmadik személy véleményére, hogy bunkó voltam-e...
2010. máj. 13. 13:50
 19/68 A kérdező kommentje:
de nyugodtan tesztelhettek, nem fogok kikelni magamból.
2010. máj. 13. 13:51
 20/68 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy bunkó voltál, csak hogy nem fogadod meg senki tanácsát. Te magad sem tudod, hogy mit akarsz. Ezzel nem akarlak megsérteni, de komolyan, de döntsd előbb el. Olyan szeretnél lenni, mint mások, mert így nem találsz magadnak barátnőt. De igazából nem is szeretnél olyan lenni, mint ők, mert azt a lelkiismereted nem bírná. Ne haragudj, hogy ilyen vagyok. Lehet, hogy csak az én felfogásom gyenge, de kérlek, magyarázd el nekem, hogy mit is akarsz tulajdonképpen. Bocsáss meg, ha megsértettelek, csak minden olyan kusza a fejemben.
2010. máj. 13. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!