Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változzak meg? (bővebbe...

Hogyan változzak meg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

túl rendes vagyok, és úgy veszem észre ez nem olyan izgalmas a lányoknak...

azt tanácsolták hogy változtassak magamon, de hogyan? egy ilyen változtatás az egész személyiségre hatással lehet, de nagyon változni akarok mostmár!!!

előző kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85381..

2010. máj. 13. 07:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
akkor a kétkedőknek üzenem: egy hazug sz*ralak vagyok. ha nektek így könnyebb, az vagyok!
2010. máj. 13. 20:38
 42/68 A kérdező kommentje:

és a másik félreértés: nem nézek le senkit azért, mert lazább. tudtommal nem is írtam ilyet!

fel tudom fogni, hogy nem mindenki egyforma, csak nekem van egy értékrendem, mint ahogy mindenkinek, és van ami nekem nem fér bele, másoknak meg igen, és van ami nekem belefér másoknak nem.

de nem értem miért kell magyarázkodnom ha egyszer nem írtam semmit, ami félreérthető lett volna.

2010. máj. 13. 20:40
 43/68 anonim ***** válasza:

Nem is mondta senki, hogy magyarázkodj. Ha az vagy, akinek mondod magad, nem is kell.

Volt itt egy pár félreértés, meg már elején elvesztettem a fonalat a válaszok között, de azért én még mindig szurkolok neked. Tudom, hogy nehéz neked.

Annyit kérnék még, hogy ne mondd azt, hogy senki nem szeretne hozzád hasonló fiút. Hahó, még létezek!(meg sokan mások is rajtam kívül)

Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam.

Azt hiszem, én itt abbahagyom a válaszaim írását.

Hát akkor...sok sikert!

2010. máj. 13. 21:16
 44/68 A kérdező kommentje:
Majd ha személyesen is találok egy ilyen lányt akkor tudok hinni neked. Addig marad az a sztereotípiám, hogy a lányok a közepesen rendes "átlagos" fiúkat szeretik.
2010. máj. 13. 21:27
 45/68 anonim ***** válasza:

Akkor amíg nem találok olyan fiút, amilyennek elmondtad magad, akkor fogom tudni, hogy tényleg létezel.:D

Szép estét mindenkinek!

2010. máj. 13. 21:28
 46/68 anonim ***** válasza:

Na mégegyszer nekifutok

Amíg nem találok olyan fiút, amilyennek leírtad magad, addig nem hiszem, hogy létezel.

2010. máj. 13. 21:29
 47/68 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem nagyon sok rendes srác van. Lemerném fogadni hogy minden nap elmész 2-3 mellett (persze ha nem csak a sarki abc-be járogatsz le vásárolni)
2010. máj. 13. 21:29
 48/68 anonim ***** válasza:
Ja, bezzeg a lányok mind egyformák...
2010. máj. 13. 21:30
 49/68 A kérdező kommentje:
hát én a rendesség mellé nem vagyok az a jóképű álompasi, aki minden (bármelyik) nő ideálja, úgyhogy nem tudom...
2010. máj. 13. 21:41
 50/68 anonim ***** válasza:

Ez meg a másik állandó problémátok. Úgyis a levegőbe beszélek, de hidd el, ha van elég önbizalmad, az éppen elég. Ja, és ha ezt úgysem hiszed el, akkor elmondom neked, hogy egy barátnőmnek, aki mellesleg szép, minden 2. fiú megtetszik. Olyanok is, akiket(nem mondom ki, de )azért én is csúnyácskának találok. Ki érti őt?...

Ja, bocs, már egy ideje offolok. A lényeg, hogy lehet lepontozni, meg azt írni, hogy ilyen lány nincs is, de nem minden a külső.

2010. máj. 13. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!