Döntésképtelen ember vagyok, ez természetes?
Általában a döntések jók vagy rosszak, de előtte nem tudhatod, hogy melyik jó és melyik rossz. Akkor jössz rá, amikor már döntöttél. Ez így van, nem lehet vele mit tenni. Csak vannak olyan emberek, akik nem csinálnak belőle nagy ügyet, lesz ami lesz... és ecpeccel döntenek... És vannak, akik sokat filóznak rajta, hogy melyik jó melyik nem, pedig esélyük sincs ezt előre tudni... Akkor kérdem én, miért gondolkoznak rajta annyit?
Én sosem voltam döntésképtelen, mert mindig azt mondtam: lesz, ami lesz... Lehet, hogy ez rossz hozzáállás, de ez van:D
Mégis egy jó tanács: Döntésed előtt hallgass meg sok idősebb, bölcsebb embert, de a döntés felelőssége csakis a tiéd legyen. (Isván intelmei fiához)
Így talán megkönnyíted a dolgod...
Talán többet segíthetünk magunkon és másokon, ha egyszerűen lelassítunk néha és egy kicsit őszintén "elbeszélgetünk" önmagunkkal.
<a href="http://www.konyved.org">Itt</a> tudtok gyakorolni. Random kérdések és gondolatok vannak, amelyekre egyedül Te tudod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!