Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért bántanak a kolléganőim?

Miért bántanak a kolléganőim?

Figyelt kérdés

Egy multinál dolgozom, tele nőkkel, és főnöknőkkel.

Miért szólnak be, ha kérdezem valamit? Az osztályvezetőm is mindent támadásnak vesz, ha hozzászólok! Már rögtön leoszt mindenért. Ma is olyan bunkó volt velem!

Azt mondta, hogy nekem mindig mindenhez van egy felesleges hozzáfűznivalóm, stb...

Pedig én kedves lány vagyok mindenkivel.

Sokan mondták, hogy dekorativ lány vagyok, és férfiaknak is tetszem.

A leghelyesebb férfi dolgozónak is megtetszettem.

Sokan összebornáltak már minket.

De nekem barátom van, nem kezdenék ki vele sosem!

Nem vagyok egy "mindenkivel összeszűri a levet" kategória.

Esküszöm, hogy nem vagyok nagyképű, és beképzelt, de ők (szerintem) mégis emiatt utálhatnak.

Miért ilyenek a nők? Voltatok már hasonló cipőben?

22/L

2010. ápr. 13. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nők. Pont.
2010. ápr. 13. 14:13
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Nők és buták,én annó egy multinál próbáltam mint kezdő elhelyezkedni,segítség nuku,betanítás nuku,leépítés az jeles,fél év alatt 14 új embert utáltak ki,köcsögök voltak,mindig szídtak,leszóltak valakit,én is ott hagytam őket,hogy dolgoz úgy hogy semmit nem mutatnak meg,nem lehetsz betanulás nélkül pénztáros,árellenőr és még adminiszrátor is,az idősebbek mondták akik nem voltak kollágák menj ha nem muszály,mert itt marha szemetek az emberek,főnők vagy magasabb beosztású lehetsz ha össszefeksz... valakivel.
2010. ápr. 13. 15:03
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

általában a nők nagy része ilyen vipera lesz, persze nagy tisztelet a kivételeknek, pletykásak, irigyek,..stb.

észrevetted már, hogy mikor felnőnek, nekik nincsenek és nem is nagyon kötnek barátságokat? (inkább a családdal foglalkozik, a gyerekekkel, házimunka...stb. stb. jellemző)

ez elsősorban azért, mert nem tudnak együttműködni, mindha egymás vetélytársai lennének akaratlanul is(ilyen a női természet, törekszik arra, hogy ő legyen a legszebb, és akkor másnak nincs helye a platz-on).. ha összeülnek,

akkor is ki a jobb, ki a szebb, kibeszélik a másikat, meg minden.

nem általánositok, nézzétek meg csak a spice-girls együttes tagjait.

tinikorukban tudtak összetartóak lenni, nagy sikereket elérni, aztán szétszakadtak, és kb 1O év múlva újra összejöttek, de már mindegyik tag, csak magát szerette és ő akart a top-on lenni, irigykedtek egymásra, ki néz ki jobban és stb...

és 2 hónapig sem birták egymás mellett.

az is figyelemre méltó, hogy a sok azelőtt tinilányként bandában éneklő énekesek is egy idő után szólókarierre vágynak(nem vagyok nagy pop rajongó, de a popvilágból hozok fel példát, mert mindenki ismert. vegyük például fergie-t, vagy a pussycat dolls főénekesét, N.S.-t

és még számtalan példa van, sorolhatnám)

félreértés ne essék, aki nem ismer magára a leirtak alapján, az ne vegye magára, mint leirtam tisztelet minden kivételnek..

én is lány vagyok és majd nőként figyelni fogok arra, hogy a fenti hibákat ne kövessem majd el, és ne is legyek majd önző. a kényeskedő divát, meg a hercegnőt magában is hülyeség megjátszani..

2010. ápr. 13. 15:10
 4/16 anonim ***** válasza:
és bocs a hibákért, gyorsan irtam : /
2010. ápr. 13. 15:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Az asszonyt is nevelni kell mint a gyereket... :D

Egy pofon ha nem ért a szóból XD

2010. ápr. 13. 15:29
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát igen, ilyenek a nők.

Bántja a gyenge kis lelkivilágomat, mert én olyan "légynek sem árt" tipus vagyok.

És ti észrevettétek azt, hogy az ilyen tipusú nők csak a férfiakkal kedvesek, az olyan nőt akit nem ismernek/irigyek rá, azzal meg bunkók?

Sajnos másik munkahelyen sem lenne jobb. Ott is lennének szipirtyók.

2010. ápr. 13. 17:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Apukám egy multi cég vezetője, (kis milliószor bemegyek hozzá, elég jól tudom, h működik egy ilyen cég) az ilyen helyeken, ha azt látják rajtad, h bántó számodra, amit mondanak, nem fogják abbahagyni, sőt, épp ellenkezőleg! Addig csesztetnek, amíg föl nem veszed a pókerarcot, és el nem engeded a rosszindulatú megjegyzéseket a füled mellett. Máskülönben addig szivatnak amíg el nem sírod magad.
2010. ápr. 13. 19:42
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Vedd fel a kesztyűt, mindenhonnan nem menekülhetsz.
2010. ápr. 13. 19:43
 9/16 A kérdező kommentje:

Felveszem a kesztyűt. Ha beszól valamit, mindig értelmesen elmondom a saját álláspontomat.

Erre mondta azt amit a kérdésben is kiirtam: Nekem mindig van egy felesleges kommentem)

Akkor most azt várja, hogy csesztethet, én meg lehajtott fejjel, szótlanul tűröm? Na azért ezt nem!

2010. ápr. 14. 09:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a beszólásból arra tudok csak következtetni, hogy túl sokat fecsegsz. A véleményeddel már mindenkinek tele van a padlása. Igen, itt az idő, hogy alkalmanként szótlan is legyél. Csak hát, te azt képzeled magadról, hogy kedves vagy meg a légynek sem ártasz, ez jó is, kár, hogy közben elviselhetetlenül sokat beszélsz és mindig mindenkor megmondod a magadét... nem veszed észre, hogy nem kérték ki a véleményedet.
2010. ápr. 14. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!