Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért bántanak folyton azért,...

Miért bántanak folyton azért, mert más vagyok?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nádszál karcsú, darázsderekú lány. Sem az a nőies egyed, mert nem szeretem a nőies dolgokat. Fiúsnak sem nevezném magam, de a lényeg: miért gúnyolódnak azon, hogy mekkora a csípőm, az arcom milyen rút, a fenekem milyen nagy?

13 éve + a mai napig is szívóznak, beszólogatnak, hogy hogy nézek ki... Magamat adom, nem akarok senkihez hasonlítani. Nem utánozok senkit, de belefáradtam abba, hogy elhordanak.

Osztályomban megszokott jelenség vagyok a 3/4 részének. De valamelyiknek annyira bunkó természete van, ha beszólnak, elveszi még az életkedvem is... Az iskolában a dohányzóban, amikor köszöntem valakinek, visszafele menet rám szólt egy 11.-es fiú: hogy néző' ki?!

Mit tehetnék az ellen, hogy elkerülhessem ezeket a negatív megjegyzéseket?

A kedveskedő megjegyzések már meg sem kottyannak... nem figyelek rájuk...

2010. ápr. 25. 00:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig lesznek olyanok akik bántani fognak, ha gyönyörű szép és tökéletes lennél akkor is lenne ilyen. Ez ellen nem lehet tenni, nem kell figyelni rájuk, azért bántanak mert így jobbnak érzik magukat nálad... felsőbbrendűnek. Az ilyeneken gondolkodni sem érdemes. Ki kell nevetni, ha meg ilyet mondanak hogy "hogy nézel ki?" akkor vágd rá hogy "hát jobban mint te".
2010. ápr. 25. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert hülyék, meg mazochisták. Abban a hiszemben bántanak másokat, hogy ettől jobban érzik majd magukat. A f@szt! A bűntudat, úgyis megcsapja őket egyszer, de ha nem is, az életöl rendesen vissza kapják majd.
2010. ápr. 25. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de attól hogy ápolt és csinos vagy még nem kell nőiesnek lenned és lehetsz ugyanúgy egyedi! Az hogy nem vagy karcsú tudod legjobban a testednek és az egészségednek árt nem a beszólogatóknak! Ha ezzel lázadsz hogy márpedig te nem leszel olyan mint a többség csak magad szivatod meg. Ez olyan mint amikor a tinik dacból isznak vagy cigiznek, mert a szüleik nem engedik és hogy ők majd megmutatják de ezzel legjobban maguknak ártanak.
2010. ápr. 25. 02:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Most azonnal nem fogyhatok le -30 kilót, mert alkatom ilyen... Molett... vagy a fene tudja, de köszönöm a válaszokat, és megerősítették bennem azt a gondolatot, amit eddig gondoltam az ilyenekről...
2010. ápr. 25. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát 30 kg azért már nem molett. Szerintem senkinek nem lehet olyan alkata természetileg ami rá nézve káros... De hát te tudod. Ha ettől érzed magad jobbnak...
2010. ápr. 25. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és nema zonnal kell lefogyni, csak el kell kezdeni, de tényleg nem szóltam.
2010. ápr. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!