Hogy álljak bosszút az osztálytársaimon? Folyton bántanak, kibeszélnek stb.
az a legnagyobb bosszú ha nem foglakozol velük..demost tényleg
nekik ez a legrosszabb, egy idő után megunják és keresnek mást, de muszáj azt mutatnod, hogy leszarod őket
elsővel egyetértek!
De komolyan! Ne foglalkozz velük! Engem már kétszer tettek félre ezen a téren ezzel a módszerrel!
Én is ugyan így vagyok.
Ha beszólnak, akkor nyugodtan szólj vissza, de ne akarj bosszút állni, mert az nem helyes. Majd elballagsz és minden megoldódik. Ja és ha kibeszélnek az csak az ő primitív hozzáállásukat mutatja. Persze a legtöbb ember szeret pletykázni, engem is gyakran kibeszélnek... (pl.: Biztosan van pasija, abban a táborban is mennyire összebarátkozott azzal a fiúval...! ez hazugság... mert csak barátok vagyunk, de ezt nem képesek felfogni!) Szóval tudom mit érzel, de ne foglalkozz velük!
Majd biztosan elsimulnak a dolgok! (Igaz vannak akik sosem változnak, de azokkal nem kell foglalkozni.) +
Na jó most hogy jobban átgondolom...
Csináld ki a tetűket!!!
Menj át rajtuk tankkal háromszor!!!!!!!!!!!
;))
Csak vicceltem... ez kivitelezhetetlen... úthengerrel könnyebb ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!