Szerintetek milyen az, hogyha valakit kibeszélnek a háta mögött, a szemébe meg nyaliznak?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert már velem is volt ilyen, hogy nagyon nagyon csúnyán megaláztak, akiről nem is hittem volna...2009. szept. 27. 19:53
1/8 anonim válasza:
Ugyanez volt velem is előző héten. Hát én innentől fogva leszarom őket:D De a nyalizás meg a kétszínűség az megy.
2/8 anonim válasza:
gusztustalan és undoritó dolog.szánalmas gyerekes és alázatos.ennyi a véleményem. Am velem is most pont ezt csinálja egy csaj,egy évvel alattam jár,nem is ismer jóformán de már hallok vissza dolgokat:D
Beterveztem holnapra az elkapását.
16/L
3/8 anonim válasza:
Undorító, gerinctelen dolog. át kell nézni az ilyen embereken.
4/8 anonim válasza:
Az ilyeneket csak szánni tudom.
5/8 A kérdező kommentje:
Ennyi:D
2010. márc. 21. 11:03
6/8 anonim válasza:
Egy undorító sz*rházi gerinctelen emberek,fejbe kéne lőni mindegyiket.
7/8 anonim válasza:
Ismerős szituációó...az a legszebb amikor még ugy nyaliznak,hogy direkt mondanak jókat,hogy utána jól ellened fordítsák.Téged hordanak le,meg összevissza,holott ők meg a legnagyobb hazugok kategóriájába sorolhatók :D
8/8 anonim válasza:
Attól függ,ki a célpontja a dolognak. Ha tanárok,főnőkök,vagy egyéb ilyen érdekarcok,akkor természetes dolognak tartom,sőt hasznos is. Mert egyáltalán nem érdekelnek. Olyan embereket ,akik fontosak számomra,mert szeretem öket igazán,mert megbízható barátomnak tekintem,és tudom,hogy nem tenne érdekemmel ellentétes dolgot,azt tetű dolog kibeszélni negatív értelemben, én olyat nem tennék.Vannak érdek haverságok,abban úgy ahogy belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!