Nem bírom. Miért bántanak?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim egyszercsak rámszálltak. Minden OK nélkül. Van egy szöszi csaj az osztályban, aki amit mondd, azt mindenki Istentől vett üzenetként kezeli. Minden úgy van ahogy azt ő mondta. Most elkezdett rólam terjeszteni valamit. A barátnőim kitartanak mellettem, de feszélyez a hely... nem bírok koncentrálni a suliban. Minden percben ha nevetést hallok, azt hiszem, rajtam röhögnek. Nem bíííírom.2009. márc. 27. 15:45
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne törödj velük.Ha nevetnek sz*rd le őket!(bocsánat a kifejezésért). Vagy akiknek el mondta a pletykát azokkal beszélgess el és mondd el nekik hogy nem így van..vagy el hiszik vagy nem :S ha nem hiszik akkor sincs semmi gond!ne törödj velük egy idő után ugyis megunják...
2/8 anonim válasza:
Valószínű variáció: Szöszi csaj érzi rajtad, hogy nem hódoltál be neki úgy, mint a többség. Ez bosszantja, ezért megpróbálja a többieket ellened hergelni. De tényleg igaz, ha azt látják, hogy rólad ez lepereg, megunják.Ha lógatod az orrod, elhúzódsz, csak olaj volna a tűzre. Nem is a fapofát ajánlom, hanem inkább vedd humorosra a dolgot, a jókedveddel nem tudnak mit kezdeni!
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit undok dolog lenne, de szerintem mivel az a csaj olyan "tökéletes" te is indíthatnál egy pletykát. De csak úgy egész véletlenül csusszanjon ki a szádon. Vagy sz@rd le őket. Nem tudok mást mondani, nem vagyok tapasztalt ebben.
4/8 anonim válasza:
Undorító tipp, de ha így megaláz, akkor két dolgot tehetsz. Az első, hogy elmész mellette, nem foglalkozol vele, te legyél az okosabb, mivel magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. A másik, ahhoz le kell alacsonyodnod a szintjére és valami aljas dolgot mondassz, amikor mindenki hallja: pl. ....te voltál XY-nal (ide annak a nevét, akiért esetleg oda van a szöszi) a telefonfülkében nadrág nélkül tegnap este? Nem fáztál meg? Vagy valami hasonló undormányt. DE!!! Ezzel leereszkedsz a szintjére (pedig milyen jó lenne visszaalázni), aminek semmi értelme. Te okosabb vagy, ne foglalkozz vele. Akik a pártján állnak, azok nemhogy nem barátok, de havernak is kevesek. Legyél te a több!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek....
Erőt kaptam...
Nem foglalkozom velük:)
2009. márc. 28. 09:39
6/8 anonim válasza:
Ez a beszéd! Ügyes vagy és sok sikert, kitartást neked!!!
7/8 anonim válasza:
Nem jó ötlet, hogy nem foglalkozol velük! Ha nem foglalkozol velük, hamarosan te leszel az, akibe mindenki belerúghat, ha éppen rossz napja van vagy menőzni akar. Tapasztalat. Igenis védd meg magad!
8/8 A kérdező kommentje:
Már megoldottam a problémát...
Köszi!
És szerintem jó ötlet, ha nem foglalkozoim velük...
Nálam bejött...
De már csak 18 napig vagyunk osztálytársak! :D
2009. márc. 31. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!