Az öngyilkosok kívülről nézve megbánják a tettüket?
Sokat gondolkodom ezen nehéz a szivemnek mert féltékeny vagyok és nem bírom ha az emberek bántanak
rosszindulatuskodnak velem. sirhatnékom van ha lekezelnek valahol vagy nem kedvesek velem. vagy a páromra mosolyog a benzinkutas mikor meglát hogy én is ott vagyok meg fapofa
sz@rt sem értek ebből!
Mi a kérdés?
Szerintem az a baj, hogy mindent magadra veszel.Vannak bunkó, mogorva emberek, akik nem miattad olyanok, nem neked célozzák ezt, hanem alapból ilyenek.Nem kell velük foglalkozni.A kedvesség hasonlóan működik.Ha a benzinkutas rámosolyog a párodra, aki gondolom, nő, az természetes, férfiaknál szokás, hogy "illedelmességből" kedvesebbek a hölgyekkel.És nyilván való, hogy férfiakra nem vigyorognak olyan kedvesen.Remélhetőleg, nem villanyozna fel jobban, ha negédesen vigyorogna rád a benzinkutas.
Nehogy ilyen marhaságokért megöld megad!
Lehet, hogy az ember látja magát kívülről a halála után.Valószínű, hogy meg is bánná az öngyilkosságát, főleg, ha látná a hozzátartozói szomorúságát.Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!